Amazonda alışveriş yapmaya çalışırken hesabım kapatıldı

vous

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar,dün gece 12 civarında amazon üzerinden 50bin lira civarında bir alışveriş yapmaya çalıştım.Kredi kartımı,adresimi vb. sorunsuz bir şekilde ekledikten sonra şimdi al butonuna tıkladım,kartı 3D ile doğruladım fakat "hesabınızdaki fon kullanılabilirliğini kontrol edin" şeklinde bir hata verdi.Bu 3-4 defa böyle olunca banka ile görüştüm.Görüşmeden sonra 2 defa denememe rağmen bu sefer de "ödeme yönteminizi gözden geçirin" şeklinde bir hata verdi.Bu kez yine tekrar denediğimde ise hesabım askıya alındı.
1. Sorum:
Bu hesapta siparişlerim sekmesinde üründen 1 adet vardı ve "siparişiniz alındı fakat ödeme tamamlanana kadar gönderilmeyecek" yazıyordu.Hesap ben siparişi iptal edemeden askıya alındı,askıya alınmasına rağmen hesabımdan para kesilir mi?

Merhabalar,dün gece 12 civarında amazon üzerinden 50bin lira civarında bir alışveriş yapmaya çalıştım.Kredi kartımı,adresimi vb. sorunsuz bir şekilde ekledikten sonra şimdi al butonuna tıkladım,kartı 3D ile doğruladım fakat "hesabınızdaki fon kullanılabilirliğini kontrol edin" şeklinde bir hata verdi.Bu 3-4 defa böyle olunca banka ile görüştüm.Görüşmeden sonra 2 defa denememe rağmen bu sefer de "ödeme yönteminizi gözden geçirin" şeklinde bir hata verdi.Bu kez yine tekrar denediğimde ise hesabım askıya alındı.
1. Sorum:
Bu hesapta siparişlerim sekmesinde üründen 1 adet vardı ve "siparişiniz alındı fakat ödeme tamamlanana kadar gönderilmeyecek" yazıyordu.Hesap ben siparişi iptal edemeden askıya alındı,askıya alınmasına rağmen hesabımdan para kesilir mi
Kesilmez senin sipsrişlerim bölümünden ödeme seçeneğini güncellemeni bekler

• Beğen
Reaksiyonlar: vous
Teşekkür ediyorum,farklı bir hesap açıp 3-4 saat önce sipariş ettim bu sefer sorun yaşamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,440
Üyeler
185,098
Son üye
WD.MATHS
Geri