oguuzysr
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 552
- İsim
- Oğuz
Merhaba arkadaşlar. Herkesin aratıp bek bilgi bulamadığı Monitörü ufak bi inceleme yazısı ekleyerek sizlere sunmak istedim.
Amazonda 3799 TL fiyata satılan Acer XV272S Full Hd monitör dün itibari ile elime ulaştı ve kurulumunu yaptım.
Kutu içerisinden Display port ve Hdmi kablosu çıktı. Displayport ile bağlantısını yaptım ve ufak defek renk ayarlarını ayarladım.
Benim gözümden monitörün artıları:
- Ekran Kalitesi Üst Düzey 165 hz İps
- Ghosting Testi Sorunsuz
- Hoparlörlerin sesi çok net ve dolgun
- Hazır kullanıcı modları
- Hdr açınca görüntü kalitesi bariz şekilde artıyor.
- Monitör ben burdayım diyor akıyor resmen.
Benim gözümden monitörün eksileri:
- Stand ayak kısmı çatallı olsa daha iyi olurdu çünkü hafif sallantı olabiliyor.
- Usb portu yok
- Kutusu çok basit yapılmış daha şaşalı bir şey beklerdim.
NOT: 2 sene önce Msi Mag272qp 2k Va panel monitör kullandım. 27 inç bi monitörde 2k şart değil ama 27 inç Full Hd monitöre yakından bakınca pixelleri görebilirsiniz. Buna şöyle bi çözüm buldum. Kullandığım ekran kartı RX 6600. Amd Kontrol merkezinden çözünürlük yükseltme açtım ve çözünürlüğü 2k ya aldım ve sonuç ne dersiniz?
** Tek Kelime İle Harika oldu **
Şu an 2k olarak kullanıyorum.
4k olarak da gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra kullanabilirsiniz.
Benim aklıma gelen bunlar.
Sorusu olan arkadaşım var ise yardımcı olurum.
Saygılarımla.
Amazonda 3799 TL fiyata satılan Acer XV272S Full Hd monitör dün itibari ile elime ulaştı ve kurulumunu yaptım.
Kutu içerisinden Display port ve Hdmi kablosu çıktı. Displayport ile bağlantısını yaptım ve ufak defek renk ayarlarını ayarladım.
Benim gözümden monitörün artıları:
- Ekran Kalitesi Üst Düzey 165 hz İps
- Ghosting Testi Sorunsuz
- Hoparlörlerin sesi çok net ve dolgun
- Hazır kullanıcı modları
- Hdr açınca görüntü kalitesi bariz şekilde artıyor.
- Monitör ben burdayım diyor akıyor resmen.
Benim gözümden monitörün eksileri:
- Stand ayak kısmı çatallı olsa daha iyi olurdu çünkü hafif sallantı olabiliyor.
- Usb portu yok
- Kutusu çok basit yapılmış daha şaşalı bir şey beklerdim.
NOT: 2 sene önce Msi Mag272qp 2k Va panel monitör kullandım. 27 inç bi monitörde 2k şart değil ama 27 inç Full Hd monitöre yakından bakınca pixelleri görebilirsiniz. Buna şöyle bi çözüm buldum. Kullandığım ekran kartı RX 6600. Amd Kontrol merkezinden çözünürlük yükseltme açtım ve çözünürlüğü 2k ya aldım ve sonuç ne dersiniz?
** Tek Kelime İle Harika oldu **
Şu an 2k olarak kullanıyorum.
4k olarak da gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra kullanabilirsiniz.
Benim aklıma gelen bunlar.
Sorusu olan arkadaşım var ise yardımcı olurum.
Saygılarımla.