Neler Yeni

Amazondaki Taksitli Telefonlar

Koaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fatih
Herkese merhabalar amazonda sıfır telefonlara bakarken bazen 3 taksit seçeneği gözüküyor. Satıcıya bu durumu sorduğumda telefonların sıfır ve Türkiye garantili olduğunu söyledi ama sıfır telefonu taksitle satabilirler mi

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
Volkan
Link atarsan biz de bakabiliriz ona göre yorum yapabiliriz.

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
Volkan
Sıfır gibi duruyor. Açıklama ve yorumlarda sıfır ya da 2. El gibi bir yorum yok. Nothing Türkiye garantili. Fiyat karşılaştırması yapıp bakmak lazım m

LeviN01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Çiko
1735976657799.png

şöyle bi yasa çıktı bu durumda sıfır da olsa taksik yapılmıyormu öyle bi soru ki kafam karıştı mesela neden taksit yapılmasın atıyorum adam s24 ultra alcak tak diye 60k yı nasıl versin veya soruyu ben mi yanlış anladım

Koaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıfır gibi duruyor. Açıklama ve yorumlarda sıfır ya da 2. El gibi bir yorum yok. Nothing Türkiye garantili. Fiyat karşılaştırması yapıp bakmak lazım m
Nothingde fiyatlar neredeyse aynı fakat samsungda 3 4 bin koyuyor bende anlamadım açıkçası
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
şöyle bi yasa çıktı bu durumda sıfır da olsa taksik yapılmıyormu öyle bi soru ki kafam karıştı mesela neden taksit yapılmasın atıyorum adam s24 ultra alcak tak diye 60k yı nasıl versin veya soruyu ben mi yanlış anladım
Bu ticari kartlar için geçerli diye biliyordum ben. Ama burada bireysel kartlar ile alınabiliyo yanlış anlamadıysam

Top Bottom