Öneri Amazondan Agv k6s alınır mı

ömersz

80+
Reaksiyon skoru
109
Bütçe
25000
Arkadaşlar agv k6 s alıcam Türkiye distribütörü mototaşda peşin fiyatına 4 taksit amazonda 9 taksit.
Amazondaki güvenilir midir çakma kullanılmış vs ürün gelir mi orijinalliğini nasıl anlarım.
Olmazsa veya çakma gelirse rahat iade edebilir miyim. Alan veya bilenler yardımcı olursa sevinirim.
Bu ikisi arasındaki fark nedir birde 1k fark var arada.

Satıcı doğrudan Amazon olduğu için sorun yaşayacağınızı ya da sahte ürün geleceğini sanmıyorum, ola ki bir sorun oldu, zaten çok kolay şekilde iade edebilirsiniz.

İki ürün arasındaki tek fark renk, başka bir farkları yok.

Satıcı doğrudan Amazon olduğu için sorun yaşayacağınızı ya da sahte ürün geleceğini sanmıyorum, ola ki bir sorun oldu, zaten çok kolay şekilde iade edebilirsiniz.

İki ürün arasındaki tek fark renk, başka bir farkları yok.
Teşekkürler

Arkadaşlar agv k6 s alıcam Türkiye distribütörü mototaşda peşin fiyatına 4 taksit amazonda 9 taksit.
Amazondaki güvenilir midir çakma kullanılmış vs ürün gelir mi orijinalliğini nasıl anlarım.
Olmazsa veya çakma gelirse rahat iade edebilir miyim. Alan veya bilenler yardımcı olursa sevinirim.
Bu ikisi arasındaki fark nedir birde 1k fark var arada.
Knk mat dediği siyah mat diğerkide parlak siyah

Knk mat dediği siyah mat diğerkide parlak siyah
Mat olan da siyah işaretli ama m beden. diğer bedenler matt black oluyor kafamı karıştırdı o siyah diyor ama mat siyah gelecek mi yani anlatabildim umarım.

Ekler

• 1000053919.webp
    1000053919.webp
    47.9 KB · Hit: 16
Bende de k6s slushcut modeli var çok memnunum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mat olan da siyah işaretli ama m beden. diğer bedenler matt black oluyor kafamı karıştırdı o siyah diyor ama mat siyah gelecek mi yani anlatabildim umarım.
İkiside mat siyah bedenleri niye ayırmış anlamadım rengine baktım ben

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,336
Üyeler
189,433
Son üye
B0zoo
Geri