Neler Yeni

Amazondan aldığım kulaklık

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Muhammed Çelik
Arkadaşlar dün amazon üzerinden galaxy buds pro sipariş ettim diğer sitelere göre daha ucuz olduğu için biraz araştırma yaptım amazon iyidir güvenilirdir diyenler çok ama aynı zamanda "sahte ürün" şikayeti de var acaba aldığım bu kulaklık orjina çıkacak mi iade konusunda sorun yaşar miyim aklımda sorular var.

Ayrıca kulaklığımın orjina olup olmadığını anlamam için bir yer var mı yani ürün seri numarası kontrol gibi bir şey var mıdır?

Ekler

• Screenshot_20210503-102055_Amazon Shopping.jpg
    Screenshot_20210503-102055_Amazon Shopping.jpg
    324 KB · Hit: 42

Afren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Yılmaz Eren Çoban
Güvenilirliğinden en son şüphe edeceğin sitelerden birinin Amazon olması lazım bence. Amazon yeterince güvenilirdir ve sahte ürün çıkma ihtimali çok düşük ki o da satıcı kaynaklı olabilir. Eğer telefonun Samsung ise Samsung wearable uygulamasından seri numaralarını görüntüleyebiliyorsan sorun yok. Eğer değilse de aşağıya bıraktığım videoda nasıl sahte ve orijinal olduğunu ayırt edebileceğin bir video bırakıyorum. Ama dediğim gibi sahte çıkması çok zor Amazon denetimi yapan ve müşteri memnuniyetine çok önem veren bir firma.

AKAsienna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Akif Kaya
aldığın link elinde varsa atabilir misin?

Afren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Yılmaz Eren Çoban
Satıcısı Amazon ise şüpheye gerek yok. Ancak satıcı farklı ve çok şikayet almış ise biraz daha detaylı araştırman gerekecek.
Hocam fotoğrafa dikkatli bakarsanız ürün Amazon'un seçimi olarak işaretlenmiş. Bu da ya Amazon tarafından yada Amazon ile anlaşmalı bir firma tarafından satıldığı anlamına geliyor. Bu sebeple endişelenmesine gerek yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Muhammed Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aldığın link elinde varsa atabilir misin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Satıcısı Amazon ise şüpheye gerek yok. Ancak satıcı farklı ve çok şikayet almış ise biraz daha detaylı araştırman gerekecek.
Satıcıya bir çok kez baktım ama bulamadım?

AKAsienna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Akif Kaya
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Muhammed Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güvenilirliğinden en son şüphe edeceğin sitelerden birinin Amazon olması lazım bence. Amazon yeterince güvenilirdir ve sahte ürün çıkma ihtimali çok düşük ki o da satıcı kaynaklı olabilir. Eğer telefonun Samsung ise Samsung wearable uygulamasından seri numaralarını görüntüleyebiliyorsan sorun yok. Eğer değilse de aşağıya bıraktığım videoda nasıl sahte ve orijinal olduğunu ayırt edebileceğin bir video bırakıyorum. Ama dediğim gibi sahte çıkması çok zor Amazon denetimi yapan ve müşteri memnuniyetine çok önem veren bir firma.

Evet telefonum samsung kulaklık gelince kontrol ederim teşekkür ederim

Top Bottom