Bence yapma normal durum bu bir sonraki daha kötü gelirse daha kötü olur macera aramaya gerek yok benceXg2431 monitör aldım bugün geldi. Ölü pixel yok sadece sağ aşşada ışık sızması var diğer köşelerde yok değişim yapmalı mıyım?
Ekranımın sağ aşşasındaki siyahlık tam siyah değil gri duruyor belli bir yer 10 15 cmBence yapma normal durum bu bir sonraki daha kötü gelirse daha kötü olur macera aramaya gerek yok bence
Ekran parlıyor tüm ekrande ışık sızması var gibi çıkıyor foto atmak istiyorum dafoto olmadan ne dersek boş lakin söylediklerinden yola çıkarak seni rahatsız edecek düzeydeyse ve iade imkanın varsa, iade et. benim de başıma ölü piksel olayı gelmişti çok arada kaldım iade et, para geri gelsin, tekrar sipariş et v.s şimdi iyiki iade etmişim diyorum kusurlu ürün neden kullanasın.
Bendede sağ altta 10 15 cm kadar yatay şekilde öyle yukarıda 5 cm kadar grileştiriyor3 adet DELL monitör aldık. Hepsinde de zifiri karanlıkta ışık sızması var. Sadece biri tüm bölgelerde ve grileştiriyor. Hala kullanılıyor. IPS panelde normalmiş.
Sürekli değişim yapabilirim sonuçta amazondan aldım bunun için düzgün gelene kadar ama işte ıpslerin hepsinde var mı bu kesin şekilde yoksa olmayada biliyor muips monitörlerde ışık sızması zaten mevcut olan bir olay iade edip yenisini tabii ki alabilirsin ama daha kötü bir ürün gelmeyecegininde garantisi yok
Hocam ışıkları kapatıp iphone 15 pro max ile çektiğimde bile belli olmuyor hani oluyor ama tüm ekran oluyormuş gibi. Normalde üstte çok az olan yer var o sorun değil ama sağ aşşa köşede yatay 15 cm dikey olarakta 5-7 cmlik görünür bir renk solukluğu oluyor şuan spora gidiyorum ama gelince atayım ama yüm ekran varmış gibi duruyorışıksız bir ortamda kaliteli bir kamera ile fotoğraf at bakalım.
Normalden abartılı çıkması normal sen hiç bir değişikilik yapmadan direk karşısından çek at hocam.Hocam ışıkları kapatıp iphone 15 pro max ile çektiğimde bile belli olmuyor hani oluyor ama tüm ekran oluyormuş gibi. Normalde üstte çok az olan yer var o sorun değil ama sağ aşşa köşede yatay 15 cm dikey olarakta 5-7 cmlik görünür bir renk solukluğu oluyor şuan spora gidiyorum ama gelince atayım ama yüm ekran varmış gibi duruyor
Tamam eve gidince yapacağımNormalden abartılı çıkması normal sen hiç bir değişikilik yapmadan direk karşısından çek at hocam.
IPS panelse normal ışık sızmasıXg2431 monitör aldım bugün geldi. Ölü pixel yok sadece sağ aşşada ışık sızması var diğer köşelerde yok değişim yapmalı mıyım?