yenigeldim
80+ Silver
40 kere değiştir yine ışık sızması olacak. IPS panelde normal. Ölü piksel yoksa uğraşma.
Normal kullanırken renk farkı oluyor hocam o kadar olması normal mi40 kere değiştir yine ışık sızması olacak. IPS panelde normal. Ölü piksel yoksa uğraşma.
Normal kullanırken renk farkı olmaz. Odadaki ışıklar kapalıysa siyah renk belli olur, onun dışında hiç görünmemesi lazım.Normal kullanırken renk farkı oluyor hocam o kadar olması normal mi
Normalden abartılı çıkması normal sen hiç bir değişikilik yapmadan direk karşısından çek at hocam.
Sana şöyle anlatayım normal bir oyun açtığımda sağ aşşağısı renk soluk gibi oluyoryatak 15 cm kadar veya 10 dikey 5-7 cm kadar tam köşe yeriNormal kullanırken renk farkı olmaz. Odadaki ışıklar kapalıysa siyah renk belli olur, onun dışında hiç görünmemesi lazım.
Klasik ips monitör. Bendeki de böyle. Farklı renk gelince gözükmez. Ayrıca kamerada daha fazla görünüyor.Mesaj otomatik birleştirildi:
Sana şöyle anlatayım normal bir oyun açtığımda sağ aşşağısı renk soluk gibi oluyoryatak 15 cm kadar veya 10 dikey 5-7 cm kadar tam köşe yeri
Sağ aşağı biraz daha çok gibi ışık sızmasını orda olduğunu bilerek bakarsan çok net anlaşılıyor aslında ama kalsın mı değişim isteyim mi bilemedimKlasik ips monitör. Bendeki de böyle. Farklı renk gelince gözükmez. Ayrıca kamerada daha fazla görünüyor.
Yenisinde de olacak. Bu da benim ekran uğraşma yani boşunaSağ aşağı biraz daha çok gibi ışık sızmasını orda olduğunu bilerek bakarsan çok net anlaşılıyor aslında ama kalsın mı değişim isteyim mi bilemedim
Benim sağda var senin soldaYenisinde de olacak. Bu da benim ekran uğraşma yani boşuna Alıntıyı görüntüle
Yani aşırı değil sadece başlat çubuğunun sağ köşesi biraz soluk duruyor ama az fark ediliyor başlat çubuğunda ama biraz karanlık bir şey açsam film gibi daha çok belli oluyor yan monitörüme baktım sıfır ışık sızması neredeyseSeni çok rahatsız etmiyorsa memnunsan ufak tefek bir ışık sızması varsa kesinlikle iade etmemeni tavsiye ederim. yeni gelen monitör daha kötü olabilir
Özellikle sağ üste yoğunlaşmış hocam ipslerde genelde böyle sıkıntılar oluyor biraz şans işi.Mesaj otomatik birleştirildi:
Sana şöyle anlatayım normal bir oyun açtığımda sağ aşşağısı renk soluk gibi oluyoryatak 15 cm kadar veya 10 dikey 5-7 cm kadar tam köşe yeri
Benim şuan eski monitörü 2. Monitör yaptım onda yok denecek kadar belirsiz yani ve o daha düşük seviye benceIPS panellerde ışık sızma gayet normal bir durum. Giriş-orta segment monitörlerde daha çok belli oluyor. Üst segment modellerde diğerlerine nazaran daha az oluyor.
İşçiliğin de etkisi oluyor, bazen paneller doğru bir şekilde fabrikasyon oturtulmadığı için ışık sızması fazla olabiliyor. Yani 2 tane aynı marka model monitörü yan yana koy. Işık sızmaları farklı yerlerden olabilir. Birinde az birinde fazla olabilir.Benim şuan eski monitörü 2. Monitör yaptım onda yok denecek kadar belirsiz yani ve o daha düşük seviye bence