Neler Yeni

Yardım SAMSUNG ODYSSEY G65B Işık sızması sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Tolga Burak Kaya
Kabul etmezlerse rezil rusva ederiz sen merak etme. Genelde kabul ediyorlar fazla isik sizmasi varsa
Açtım iadeyi hocam teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

@redheaven1 hocam siz ne düşünüyorsunuz monitöre sahip birisi olarak ?

Son düzenleme:

goku010203

80+ Bronze
Kabul etmezlerse rezil rusva ederiz sen merak etme. Genelde kabul ediyorlar fazla isik sizmasi varsa
Kral bana kusurlu ürün satmışlar incehesaptan Philips evnia qhd almıştım yakın zamanda konusunu açarım her neyse garantiye verdim 1080p Va panel teklif etmişler, dengi bile değil. Ben bunları nasıl rezil rüsva ederim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Tolga Burak Kaya
Kral bana kusurlu ürün satmışlar incehesaptan Philips evnia qhd almıştım yakın zamanda konusunu açarım her neyse garantiye verdim 1080p Va panel teklif etmişler, dengi bile değil. Ben bunları nasıl rezil rüsva ederim?
Hocam bulduğun bütün forumlardan konu aç, şikayetvar sitesinden şikayette bulun ve tüketici hakem heyetine başvur. Aklıma bunlar geliyor.

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
508
İsim
Mustafa Yeşilyurt
samsung sitesinden aldıysan iade edebilirsin veya değişim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Mehmet
Açtım iadeyi hocam teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

@redheaven1 hocam siz ne düşünüyorsunuz monitöre sahip birisi olarak ?
Rahatsız ediyorsa iade et. Benim monitörde sol altta biraz var. Gündüz rahatsız etmiyor. Gece parlaklığı 15e çekiyorum. Yine rahatsız etmiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Tolga Burak Kaya
Rahatsız ediyorsa iade et. Benim monitörde sol altta biraz var. Gündüz rahatsız etmiyor. Gece parlaklığı 15e çekiyorum. Yine rahatsız etmiyor.
Hocam benim videoda görürsünüz, parlaklık 10dayken bile browserda gezinirken insanın dikkatini çekiyor ışık sızmaları.
İadeye gönderdim.

Top Bottom