yok mu öneri ?????Arkadaşlar amazonda kodum var o yüzden amazondan mouse pad istiyorum uzun olanından var mı öneriniz 150 TL bütçe
Ölçü yazman lazımArkadaşlar amazonda kodum var o yüzden amazondan mouse pad istiyorum uzun olanından var mı öneriniz 150 TL bütçe
güzelmi knk yıkadıkdan sonra yüzeyi nasıl oluyor eskisi gibi oluyormu mouse rahat kayıyıormuBen geçen bunun 90*40 olanını aldım gayet güzel sadece ilk birkaç gün biraz koku yaptı sonra geçti, tavsiye ederim.
Fırsat: Klasse 14 Model 90x40 cm - 70x30 cm - 45x40 cm Speed Yüzey Gamer Oyuncu Mouse Pad MousePad (Mercan Denizi, 90x40 cm) https://www.amazon.com.tr/dp/B09TG7..._dl_P4D1PSKX4A0KZYTPAYRJ?_encoding=UTF8&psc=1
Hocam alsığımdan beri hiç yıkamadım ama mouse güzel kayıyor tabii ki profesyonel olarak kullanacaksanız tatmin etmez ama günlük kullanım için gayet güzelgüzelmi knk yıkadıkdan sonra yüzeyi nasıl oluyor eskisi gibi oluyormu mouse rahat kayıyıormu
Renkli mousepadler sensörü etkiliyor mu ? Sanırım sizin şuan kullandığınız yada bir üst model fare çoğu mousepadde siyah olmasına rağmen falan çalışmıyor diyenler vardı.Ben geçen bunun 90*40 olanını aldım gayet güzel sadece ilk birkaç gün biraz koku yaptı sonra geçti, tavsiye ederim.
Fırsat: Klasse 14 Model 90x40 cm - 70x30 cm - 45x40 cm Speed Yüzey Gamer Oyuncu Mouse Pad MousePad (Mercan Denizi, 90x40 cm) https://www.amazon.com.tr/dp/B09TG7..._dl_P4D1PSKX4A0KZYTPAYRJ?_encoding=UTF8&psc=1
yok öyle bişeyRenkli mousepadler sensörü etkiliyor mu ? Sanırım sizin şuan kullandığınız yada bir üst model fare çoğu mousepadde siyah olmasına rağmen falan çalışmıyor diyenler vardı.
porge kullandım klasse porge xrades birbirinin replikası zaten aralarında hiç fark yok o yüzden şunu söyleyim yıkadıktan sonra bişey olmuyor sensör çok rahat okuyor kayganlığı ve baskı kalitesi çok iyi öneririm. bu arada nasıl yıkadığına bağlı biraz arkadaki kauçuk yüzeye zarar verirsen çöp olabilir makinaya falan atmagüzelmi knk yıkadıkdan sonra yüzeyi nasıl oluyor eskisi gibi oluyormu mouse rahat kayıyıormu
Ben g402 kullanıyorum bugüne kadar birçok renkte mousepad kullandım hiçbirinde renkten dolayı algılamama gibi bir sorun yaşamadım.Renkli mousepadler sensörü etkiliyor mu ? Sanırım sizin şuan kullandığınız yada bir üst model fare çoğu mousepadde siyah olmasına rağmen falan çalışmıyor diyenler vardı.