Neler Yeni

Amazondan ROG Astral 5080 Aldım Anakart geldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
mehmet
Arkadaşlar merhaba, amazondan Astral 5080 aldım, ASUS B850 ROG STRIX teslim edildi şaka mı bu :D iade başlattım yanlış ürün geldi diye fakat bir sorun olur mu bunun sonunda?

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,435
İsim
Emir
İade yerine değişim istediniz mi?Destek oluşturup

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İade yerine değişim istediniz mi?Destek oluşturup
Hayır istemedim oluyor mu öylede ama tek stok vardı zaten alırken
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve evet destektede söylediler "Yaşanan durum için çok üzgünüm, stoklarda olmadığını görüntülüyorum iade ile yardımcı olabiliriz" dediler

Son düzenleme:

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Arkadaşlar merhaba, amazondan Astral 5080 aldım, ASUS B850 ROG STRIX teslim edildi şaka mı bu :D iade başlattım yanlış ürün geldi diye fakat bir sorun olur mu bunun sonunda?
Geçmiş olsun hocam bi sorun olmaz sadece vaktiniz çalıncak biraz, amazon bile bunları yapmaya başladıysa sıkıntıya

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
mehmet
Geçmiş olsun hocam bi sorun olmaz sadece vaktiniz çalıncak biraz, amazon bile bunları yapmaya başladıysa sıkıntıya
Yani kapıda iade seçeneğini seçtim bakalım hocam nasıl sonuçlanacak o değil iadeyi yapmazlar diye korkmuyor değilim bu sefer biz 5080 gönderdik falan demezler inşallah

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Turuncu Keskin
Satıcı amazonsa hiçbir sıkıntı çıkmaz merak etmeyin. Müşteri hizmetleriyle konuşun

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
mehmet
Satıcı amazonsa hiçbir sıkıntı çıkmaz merak etmeyin. Müşteri hizmetleriyle konuşun
Satıcı amazondu evet hocam ondan dolayı almıştım zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Screenshot_2.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
mehmet
Bence stok yok, o yüzden öyle yapmışlar gibi düşündüm, para iadesini kabul ederek tüketici hakkından feragat etmiş oluyorsun.
Evet stok zaten bir adetti onuda ben aldım o da yanlış geldi :kekw: başka çare olmadığı için kabul ettim para iadesini

cornlov

80+ Bronze
Evet stok zaten bir adetti onuda ben aldım o da yanlış geldi :kekw: başka çare olmadığı için kabul ettim para iadesini
Herhangi bir firma satışa koyduğu ürünün satışından bu şekilde vazgeçme hakkına sahip değil. Vaktin varsa iade işlemini iptal et. Tüketici hakem heyetine başvur ürün stokta yoksa bir ihtimal bir üst model alabilirsin

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Baran Kut
Geçmiş olsun hocam iade başlatın

cornlov

80+ Bronze
Amazondaki fiyat ile kartın şuan aynısını alabiliyor musun? Buradaki önemli detay bu

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
mehmet
Amazondaki fiyat ile kartın şuan aynısını alabiliyor musun? Buradaki önemli detay bu
109.999 TL'den var Ben 101.000 TL den aldım amazondan eğer dediğiniz gibi yapabiliyorsak hakem heyeti ile açayım ama çok uğraştırmıyor mu hocam onlar

Top Bottom