Sonunda Hayalimdeki Pc yi Aldım

lol ayrıntısı gözleri yaşlı bıraktı dostum :) tercih meselesi gerçi AAA oyunlarda köküne kadar zorlamanı tavsiye ederim keyfine vara vara oynamanı :)
Ahhahaa sorma ya ben de ayni duygular içerisindeyim. Ayrı olarak şuan cyberpunk oynuyorum, lol ü daha çok arkadaşlarım beraber oyun oynamak istediklerinde oynuyoruz. Cyberpunk dan sonra ghost of tsushima ve rdr2 gibi oyunları oynama düşüncem var merak etme sistemi sonuna kadar kullanacağım 😂😂😂

Ahhahaa sorma ya ben de ayni duygular içerisindeyim. Ayrı olarak şuan cyberpunk oynuyorum, lol ü daha çok arkadaşlarım beraber oyun oynamak istediklerinde oynuyoruz. Cyberpunk dan sonra ghost of tsushima ve rdr2 gibi oyunları oynama düşüncem var merak etme sistemi sonuna kadar kullanacağım 😂😂😂
hocam dlss açmadan AAA oyunlarda en yüksek ayarlarda ne alıyorsunuz fps ? birde valo lol pubg vb oyunlarda default özellik açmadan en yüksekte ne alıyorsunuz fps ?

Merhaba arkadaşlar sizlerden de aldığım tüyolar dahilinde sonunda hayalimdeki bilgisayarı topladım. Biraz zor oldu mâlum ekonomide ama sonunda başardım 😂. Bu mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim. İyi dilekleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
ÖNEMLİ NOT: Lolden haz etmiyorum ama arkadaşlarla beraber mecbur oynuyorum beni hor görmeyin 😂😂
Bileşenler:
Ekran kartı: Asus Rog Astral RTX 5090
Anakart: Msi Mpg x870e edge ti wifi
İşlemci: Ryzen 9 9950x3d
Ramler: Gskills 64gb 6400mhz
Psu: Asus Rog Strix 1200w platinum
Ssd: Kingston PCI-e 5.0 14.800
Fanlar: Lian li lcd ve kasa dahili fan
Sıvı soğutucu: Arctic Liquid Freezer 3 Pro
Kasa: Msi Mag Pano 100
Monitör: Samsung Odyssey G8 Ultrawide 3440x1440
Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan, darısı başımıza inşaAllah

hocam dlss açmadan AAA oyunlarda en yüksek ayarlarda ne alıyorsunuz fps ? birde valo lol pubg vb oyunlarda default özellik açmadan en yüksekte ne alıyorsunuz fps ?
Dlss açmadan denemedim maalesef onu da deneyip unutmazsam dönüş yaparım. Lol de bu monitör ile maximum ayarlarda sanırım 600 700 fps alıyordum. Valorant ise 1000 i geçiyor.

Merhaba arkadaşlar sizlerden de aldığım tüyolar dahilinde sonunda hayalimdeki bilgisayarı topladım. Biraz zor oldu mâlum ekonomide ama sonunda başardım 😂. Bu mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim. İyi dilekleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
ÖNEMLİ NOT: Lolden haz etmiyorum ama arkadaşlarla beraber mecbur oynuyorum beni hor görmeyin 😂😂
Bileşenler:
Ekran kartı: Asus Rog Astral RTX 5090
Anakart: Msi Mpg x870e edge ti wifi
İşlemci: Ryzen 9 9950x3d
Ramler: Gskills 64gb 6400mhz
Psu: Asus Rog Strix 1200w platinum
Ssd: Kingston PCI-e 5.0 14.800
Fanlar: Lian li lcd ve kasa dahili fan
Sıvı soğutucu: Arctic Liquid Freezer 3 Pro
Kasa: Msi Mag Pano 100
Monitör: Samsung Odyssey G8 Ultrawide 3440x1440
hAYIRLI OLSUN GÜLE GÜLE KULLANIN. Kaça mal oldu ? birde internettenmi yoksa magazadanmı aldınız?

hAYIRLI OLSUN GÜLE GÜLE KULLANIN. Kaça mal oldu ? birde internettenmi yoksa magazadanmı aldınız?
Teşekkürler. Ortalama 350k civarı tuttu. Bileşenleri farklı zamanlarda kampanyalardan falan aldım. Tek tek ve kendim seçtim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam oc falan olmadan aldığım gibi kullanıyorum ekran kartını ve cyberpunk da bütün nvidia özellikleri kapalıylen 180 fps alıyorum bilgine.

Geri