𝙆𝙤𝙫𝙗𝙤𝙮𝙗𝙚𝙮 𝐈𝐈
80+ Bronze
Evet hep böyle oluyor anlamıyorum napmalıyım?
Hangi kargo hep böyle oluyor demişsin belki adresinde sıkıntı vardır ?Evet hep böyle oluyor anlamıyorum napmalıyım?
adresimde sorun yok dün kargom geldi geldi ama aynısını yazdım neresi sıkıntılı anlıyamadım?Hangi kargo hep böyle oluyor demişsin belki adresinde sıkıntı vardır ?
agt kargo kolay gelsin mi oluyor ?AGT kargo mu
ikisi farklı amaAgt kargo sanırım kolay gelsin yani
bazen dedikleri gün gelmiyor ertesi gün veya 2 gün sonrada geliyoradresimde sorun yok dün kargom geldi geldi ama aynısını yazdım neresi sıkıntılı anlıyamadım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
agt kargo kolay gelsin mi oluyor ?
hayır farklı şirketler, ben de kargomu bekliyoru agt den ayın 17sinde gelmesi gereken kwrgom daha yeni dağıtıma çıktı 2 kez geldik teslim edemedik tarzı mesah yolladılar dün bu durjm amazon müşteri temsilcilerine aktardım hem hesabıma 20 tl çek tanımladılar hem de kargom dağıtıma çıktı tavsiye ederim agt leş gibi bir firma bu arada umarım amazon anlaşmayı bozar bir daha çalışmazadresimde sorun yok dün kargom geldi geldi ama aynısını yazdım neresi sıkıntılı anlıyamadım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
agt kargo kolay gelsin mi oluyor ?
amazon tr ye ilk geldiğinde agt iyidi sahşen sonradan bozdular amazonda kolay gelsin banada daha iyi geliyorhayır farklı şirketler, ben de kargomu bekliyoru agt den ayın 17sinde gelmesi gereken kwrgom daha yeni dağıtıma çıktı 2 kez geldik teslim edemedik tarzı mesah yolladılar dün bu durjm amazon müşteri temsilcilerine aktardım hem hesabıma 20 TL çek tanımladılar hem de kargom dağıtıma çıktı tavsiye ederim agt leş gibi bir firma bu arada umarım amazon anlaşmayı bozar bir daha çalışmaz