Neler Yeni

Yardım Amazon'dan yaptığım alışveriş teslim edildi diyor ancak elime ulaşmadı.

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
Amazon'dan geçtiğimiz günlerde apple kablo satın almıştım. Siparişi 27 Temmuz'da verdim dün teslim edildi yazıyor amazonda ama ürün elime ulaşmadı. Kargo şirketi MNG kargo. Aradım durumu anlattım ama gönderi takip numarasını istediler. Takip kimliği 2 harf 6 rakamdan oluşan elimde var ama onunla bulamıyorlar. Satıcı orijinal diye belirttiği ürünü ben sipariş verdikten uzun bir süre sonra orijinal değil diye belirtmiş. Kargo elime ulaşmadı ulaşsa iade edeceğim :D Bu kargonun son halini nasıl öğrenebilirim?

VettHekk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Onurhan EMİR
AGT kuryeden gelecekti benimki de, aynı böyle devamlı teslim edildi yazıp elime ulaşmıyordu ürünler. Sonra kuryenin telefonuna ulaştım, abi geldim ama evde yoktun telefon numarana ulaşamadım dedi. baktım cidden telefonu hatalı yazmışım. sonra gidip teslim almıştım. Ama bu süreçte hem amazon hem agt konu ile ilgilendi. Amazondan da destek almayı deneyebilirsin çünkü onlarda direk kargo ya da kurye firmaları ile iletişim kurabiliyor. En azından benimki öyle olmuştu. Pek yardımcı oldu mu bilmiyorum ama umarım işine yarar.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
Muhammet Kürkçü
Amazon'dan geçtiğimiz günlerde apple kablo satın almıştım. Siparişi 27 Temmuz'da verdim dün teslim edildi yazıyor amazonda ama ürün elime ulaşmadı. Kargo şirketi MNG kargo. Aradım durumu anlattım ama gönderi takip numarasını istediler. Takip kimliği 2 harf 6 rakamdan oluşan elimde var ama onunla bulamıyorlar. Satıcı orijinal diye belirttiği ürünü ben sipariş verdikten uzun bir süre sonra orijinal değil diye belirtmiş. Kargo elime ulaşmadı ulaşsa iade edeceğim :D Bu kargonun son halini nasıl öğrenebilirim?
Amazondan aldığın takip kodunu mng nin sitesindeki kargo takip kısmındaki sipariş numarası ile sorgulama kısmına yapıştır firmadan amazonu seç seni kargonun bilgilerinin olduğu yere yönlendiriyor orda ihtiyacın olan takip kodu var.

Myst3ry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Can
Söz konusu MNG ise çok uğraşmadan hiçbir şey öğrenebileceğini düşünmüyorum. Müşteri temsilcisi durumunu çözmediyse Şikayetvar'a yaz. Oradaki temsilci bir nebze de olsa daha ilgili. O da çözmezse Amazon ile MNG anlaşmalıdır derdini onlara anlatırsın. MNG genelde müşteriyi iplemez ama Amazon kargonu sorduğunda anında onlara cevap verirler. A101-MNG ikilisi ile 1aydan uzun süre uğraştım oradan biliyorum. 14-15 kez telefonla görüşmem gerekti.

Engeuc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Ng3
1660052135103.png

21 gündür yolda saolsun AGT getirecek inşallah ben ücret iadesi bugün aldım ancak hala böyle gözüküyor amazona yazın yardımcı oluyorlar

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Amazondan aldığın takip kodunu mng nin sitesindeki kargo takip kısmındaki sipariş numarası ile sorgulama kısmına yapıştır firmadan amazonu seç seni kargonun bilgilerinin olduğu yere yönlendiriyor orda ihtiyacın olan takip kodu var.
yok dostum. satıcı ile iletişime geçemiyoruz. amazonda mail attı hala dönüş yok. amazon müşteri temsilcisine dedim ki ürün satış başlığında orjinal diye yazılmış ben siparişi indirimde verdim satıcıyada mesaj attım sipariş kargoya verildikten sonra satıcı bana dönüş yapmış orjinal değil diye. bu etik değil orjinal değilse belirtilir insanlar güvenip alışveriş yapıyor üstelik indirimsiz satış fiyatı 400TL gibi bir fiyat dedim. ama sizi bilgilendirmiş diyo müşteri temsilcisi :D dedim evet kargoya verildikten sonra bilgilendirmiş bu mu doğru olan dedim. tamam biz bi iletişime geçelim diyor :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
21 gündür yolda saolsun AGT getirecek inşallah ben ücret iadesi bugün aldım ancak hala böyle gözüküyor amazona yazın yardımcı oluyorlar
bende amazon germany den ryzen 5 5600g sipariş ettim gemiden okyanusa düşmezse gelecek inşallah :D:D:D

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman
yok dostum. satıcı ile iletişime geçemiyoruz. amazonda mail attı hala dönüş yok. amazon müşteri temsilcisine dedim ki ürün satış başlığında orjinal diye yazılmış ben siparişi indirimde verdim satıcıyada mesaj attım sipariş kargoya verildikten sonra satıcı bana dönüş yapmış orjinal değil diye. bu etik değil orjinal değilse belirtilir insanlar güvenip alışveriş yapıyor üstelik indirimsiz satış fiyatı 400TL gibi bir fiyat dedim. ama sizi bilgilendirmiş diyo müşteri temsilcisi :D dedim evet kargoya verildikten sonra bilgilendirmiş bu mu doğru olan dedim. tamam biz bi iletişime geçelim diyor :D

bende amazon germany den ryzen 5 5600g sipariş ettim gemiden okyanusa düşmezse gelecek inşallah :D:D:D
vergi ne kadar ödüyorsun

Engeuc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Ng3

Senin siparişin beklenebilir bir tarafı var Türkiye değil kardeşim İstanbul'dan Bursa'ya neyini getiremediniz bunun kesin kayboldu zaten de Amazon iade mi yaptı

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
vergi ne kadar ödüyorsun
eğer ekstradan bir şey çıkmazsa totalde 2644TL' ye gelecek.

Senin siparişin beklenebilir bir tarafı var Türkiye değil kardeşim İstanbul'dan Bursa'ya neyini getiremediniz bunun kesin kayboldu zaten de Amazon iade mi yaptı
satıcı iletişime geçmiyor ki geçse kargo hakkında bir fikrimiz olacak. burada iş güzarlık mng kargoda. sen teslim etmediğin ürünü ne hakla teslim ettim diye düşersin ki?

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
evet dostlar yeniden amazon müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim ve sorunun çözümüne yönelik bir adım daha atıldı.
satıcı firma ile dün amazon mail yoluyla ulaşmak istedi fakat satıcı cevap vermedi bugün yeniden amazon'u aradım.
müşteri temsilcisi ise A'dan Z'ye garanti kapsamını bugün itibari ile başlattı. Nedir bu A'dan Z'ye konusu. Eğer aldığınız ürün size ulaşmadıysa ya da iade ettiniz vs satıcı ile sorun yaşadıysanız amazon 72 saat içerisinde sizin lehinize sorun çözümlenmezse tüm zararınızı karşılıyor. Bu yüzden amazon gerçekten çok farklıymış. Müşteri hizmetleri o kadar ilgiliydi ki sanki yakın bir arkadaşımla görüşüyormuşum gibi hissettim diyebilirim :)
Bilgilendirme olsun diyerek yeniden buraya yazmak istedim. Amazon candır :blobdance:

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Nurettin Buğra Yağcı
AGT kuryeden gelecekti benimki de, aynı böyle devamlı teslim edildi yazıp elime ulaşmıyordu ürünler. Sonra kuryenin telefonuna ulaştım, abi geldim ama evde yoktun telefon numarana ulaşamadım dedi. baktım cidden telefonu hatalı yazmışım. sonra gidip teslim almıştım. Ama bu süreçte hem amazon hem agt konu ile ilgilendi. Amazondan da destek almayı deneyebilirsin çünkü onlarda direk kargo ya da kurye firmaları ile iletişim kurabiliyor. En azından benimki öyle olmuştu. Pek yardımcı oldu mu bilmiyorum ama umarım işine yarar.
Kuryenin numarasına nasıl ulaştınız?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,686
Üyeler
165,863
Son üye
bursa1297
Top Bottom