Neler Yeni

🔥İndirim AmazonDE Thrustmaster T128 Direksiyon seti Vergi dahil 5.753,98 GÜMRÜKTEN GEÇTİ 6800 TL oldu

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
954
İsim
Rusty
+kayışlı sistemse çok iyi fiyat ama ben böyle şeyleri heves olarak görüyorum.Bir iki kere kullanılıp köşeye atılıyor.Sari sitede tomarla ilan var. İlginiz var ise alın tabii ki ama hızlı düşünüp almayın. Böyle şeyin kurulumu ölüm ya adam gibi stand olacak ya da üşengeç olmuyacaksin

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
101
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,092
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
900 derece mi bu ? Benzeri zaten bende var DFGT. Arasında fark yok gibi. Gaz Fren var bunda da.
Evet 270-900 derece arası değiştirilebiliyor. DFGT ile arasında ciddi fark var. Daha doğru ve güçlü bir FFB'e sahip çünkü dişli+kayış sistemi kullanıyor. Pedal hissiyatı olarak da bariz fark olur çünkü T128'de manyetik pedallar var. İlk bakışta söylediğin gibi aynı gibi gözüküyorlar ancak iç aksam her şeyi değiştiriyor.

AimMaster

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hüseyin Can Gök
Yurtdışı ürünlerinde 150 Euro’dan sonra sorun oluyor mu hala.Ona göre almayı düşünüyorum bilen biri varsa.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Evet 270-900 derece arası değiştirilebiliyor. DFGT ile arasında ciddi fark var. Daha doğru ve güçlü bir FFB'e sahip çünkü dişli+kayış sistemi kullanıyor. Pedal hissiyatı olarak da bariz fark olur çünkü T128'de manyetik pedallar var. İlk bakışta söylediğin gibi aynı gibi gözüküyorlar ancak iç aksam her şeyi değiştiriyor.
Kullanım olarak farkı yok gibi. Debriyaj ve vites olayı yok DFGT varken almaya değmez benim için. Zaten yukarda arkadaşın dediği gibi 1 2 kere kullanıp atıyoruz kenara. 2 tane DFGT geçti elime toplam 10 kere kullanmadım.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,380
İsim
Kadir
Ben riske girip aldım ek gümrük çıkarsa ve çok yüksek olursa iade ederim ama sanki bunun için ücret ödedim alırken.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu olay devam ediyor mu bilen varsa cevaplayabilir mi

Geçerli Mayıs 2022 girdi yürürlüğe 150 Euro üstü ayrı gümrükle ugrasacaksin
Amazon DE den uzun zamandır ürün almadım bilmiyorum açıkçası

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
954
İsim
Rusty
Ben riske girip aldım ek gümrük çıkarsa ve çok yüksek olursa iade ederim ama sanki bunun için ücret ödedim alırken.

Bunun aynısını yazın yaşamıştık.4070 gaming x almıştık Amazon üzerinden 17k ya. her şey dahil çekilmişti ama gümrüğe takılıp ekstradan gümrük müşavirliğine vekalet vererek 5k falan fark bindiriyordu biz de yol yakınken iptal vermiştik

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
101
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,092
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Kullanım olarak farkı yok gibi. Debriyaj ve vites olayı yok DFGT varken almaya değmez benim için. Zaten yukarda arkadaşın dediği gibi 1 2 kere kullanıp atıyoruz kenara. 2 tane DFGT geçti elime toplam 10 kere kullanmadım.
Ben de bir süre DFGT kullanmıştım o fiyata muazzam bir direksiyon seti gerçekten. Tek sıkıntısı arkadaki vites kulakçıkları biraz kronik sorunlu. Bazen basmıyor bazen çift basıyor. Arkadaşlarla ETS 2'de konvoy yapan bir kişi için söylediğin gibi DFGT varken almaya değmez. Ancak meraklısı için değer diyebilirim çünkü ciddi fark ediyor. Bana göre de değmez çünkü gidip iRacing'de F1 23'de yarışlara vesaire girmiyorum.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,380
İsim
Kadir
Bunun aynısını yazın yaşamıştık.4070 gaming x almıştık Amazon üzerinden 17k ya. her şey dahil çekilmişti ama gümrüğe takılıp ekstradan gümrük müşavirliğine vekalet vererek 5k falan fark bindiriyordu biz de yol yakınken iptal vermiştik
Çok uğraştırdı mı yoksa hiçbir yere gitmeden halledebildiniz mi? KDV öncesi fiyat 148 eurodan kurtabilirim belki
Screenshot_14.jpg

SadeceSeyf

80+ Gold

Vites yok mu kanka ya otomatik mi bu ne tam bir bilgim olmadığı için soruyorum

Top Bottom