Neler Yeni

🔥İndirim AmazonDE Thrustmaster T128 Direksiyon seti Vergi dahil 5.753,98 GÜMRÜKTEN GEÇTİ 6800 TL oldu

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,380
İsim
Kadir
Vites yok mu kanka ya otomatik mi bu ne tam bir bilgim olmadığı için soruyorum
Tam bilmiyorum ama otomatik bu isterse vites takılabiliyormuş ama pedallarda debriyaj yok nasıl oluyor bilmiyorum.

SadeceSeyf

80+ Gold

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
954
İsim
Rusty
Çok uğraştırdı mı yoksa hiçbir yere gitmeden halledebildiniz mi? KDV öncesi fiyat 148 eurodan kurtabilirim belki
Alıntıyı görüntüle
Uğraşan oldu mu bilmiyorum ama ben direk iptal etmiştim. Artık eskisi yüksek meblagli ürün getirmek zorlaştı.Artik yurtdışına çıkan eş dosttan istiyeceksin anca öyle

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
101
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,092
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Vites yok mu kanka ya otomatik mi bu ne tam bir bilgim olmadığı için soruyorum
Direksiyonun arkasındaki vites kulakçıklarıyla vites atabiliyorsun. Manuel vites (H-Vites) istersen Thrustmaster uyumlu vitesler ve debriyajlı pedal setleri mevcut ancak fiyatları oldukça tuzlu.

SadeceSeyf

80+ Gold
Direksiyonun arkasındaki vites kulakçıklarıyla vites atabiliyorsun. Manuel vites (H-Vites) istersen Thrustmaster uyumlu vitesler ve debriyajlı pedal setleri mevcut ancak fiyatları oldukça tuzlu.
Ben şimdi bunu alsam diyelim ki gelse. Oyunlarda iki pedal ile sıkıntı çekmeden kullanabilir miyim acaba. Sonra benden bir sürü ayar falan istemesin diye soruyorum.Direksiyondan zorlar gibi çünkü ama alacağım sanırım :D En fazla iade olur

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
101
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,092
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Ben şimdi bunu alsam diyelim ki gelse. Oyunlarda iki pedal ile sıkıntı çekmeden kullanabilir miyim acaba. Sonra benden bir sürü ayar falan istemesin diye soruyorum.Direksiyondan zorlar gibi çünkü ama alacağım sanırım :D En fazla iade olur
Her direksiyon setinde ayarlarla mutlaka uğraşmak gerekiyor. Ben çok set kullandım ama hiç birini tak çalıştır olarak kullanamadım. Yani mutlaka ayar yapman gerekecek ancak bunun 2 pedal olmasıyla bir alakası yok. Oyunları sıkıntı çekmeden oynayabilirsin bir sorun olmayacaktır.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,559
İsim
Yusuf

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,793
İsim
Kerem Çavuş
Benden günah gitti ne oluyosa olsun artık :D

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
954
İsim
Rusty
Ben baştan soylemeyi unuttum ama biri söyleyince aklıma geldi direk. Gerçekten dikkat edin. Araştırıp alın, gümrüğe takılma ihtimali çok yüksek. 150 Euro geçiyor. Sonra ekstradan gümrüge vekalet falan vergi derken 10k yi geçmesin. Ben insanlık gorevimi yaptım başarılar

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,380
İsim
Kadir
Ben baştan soylemeyi unuttum ama biri söyleyince aklıma geldi direk. Gerçekten dikkat edin. Araştırıp alın, gümrüğe takılma ihtimali çok yüksek. 150 Euro geçiyor. Sonra ekstradan gümrüge vekalet falan vergi derken 10k yi geçmesin. Ben insanlık gorevimi yaptım başarılar
Gümrükte takıldığında iade ederim bana maliyet yansıtamazlar ki?

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
954
İsim
Rusty
Gümrükte takıldığında iade ederim bana maliyet yansıtamazlar ki?
Gümrüğe takılmama ihtimali zor anca memur görmeyecek falan olursa anca. Para sizin tabii ki de ben sadece uyarı yaptım dikkate alır ya da almazsın beni ilgilendirmez

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,380
İsim
Kadir
Gümrüğe takılmama ihtimali zor anca memur görmeyecek falan olursa anca. Para sizin tabii ki de ben sadece uyarı yaptım dikkate alır ya da almazsın beni ilgilendirmez
Yok benim demek istediğim şu gümrüğe takıldı diyelim ben vazgeçtim amazona iade ettim, gümrüğe ücret ödüyor muyum?

Top Bottom