🔥İndirim AmazonDE Thrustmaster T128 Direksiyon seti Vergi dahil 5.753,98 GÜMRÜKTEN GEÇTİ 6800 TL oldu

Vites yok mu kanka ya otomatik mi bu ne tam bir bilgim olmadığı için soruyorum
Direksiyonun arkasındaki vites kulakçıklarıyla vites atabiliyorsun. Manuel vites (H-Vites) istersen Thrustmaster uyumlu vitesler ve debriyajlı pedal setleri mevcut ancak fiyatları oldukça tuzlu.

Direksiyonun arkasındaki vites kulakçıklarıyla vites atabiliyorsun. Manuel vites (H-Vites) istersen Thrustmaster uyumlu vitesler ve debriyajlı pedal setleri mevcut ancak fiyatları oldukça tuzlu.
Ben şimdi bunu alsam diyelim ki gelse. Oyunlarda iki pedal ile sıkıntı çekmeden kullanabilir miyim acaba. Sonra benden bir sürü ayar falan istemesin diye soruyorum.Direksiyondan zorlar gibi çünkü ama alacağım sanırım :D En fazla iade olur

Ben şimdi bunu alsam diyelim ki gelse. Oyunlarda iki pedal ile sıkıntı çekmeden kullanabilir miyim acaba. Sonra benden bir sürü ayar falan istemesin diye soruyorum.Direksiyondan zorlar gibi çünkü ama alacağım sanırım :D En fazla iade olur
Her direksiyon setinde ayarlarla mutlaka uğraşmak gerekiyor. Ben çok set kullandım ama hiç birini tak çalıştır olarak kullanamadım. Yani mutlaka ayar yapman gerekecek ancak bunun 2 pedal olmasıyla bir alakası yok. Oyunları sıkıntı çekmeden oynayabilirsin bir sorun olmayacaktır.

Ben baştan soylemeyi unuttum ama biri söyleyince aklıma geldi direk. Gerçekten dikkat edin. Araştırıp alın, gümrüğe takılma ihtimali çok yüksek. 150 Euro geçiyor. Sonra ekstradan gümrüge vekalet falan vergi derken 10k yi geçmesin. Ben insanlık gorevimi yaptım başarılar

Ben baştan soylemeyi unuttum ama biri söyleyince aklıma geldi direk. Gerçekten dikkat edin. Araştırıp alın, gümrüğe takılma ihtimali çok yüksek. 150 Euro geçiyor. Sonra ekstradan gümrüge vekalet falan vergi derken 10k yi geçmesin. Ben insanlık gorevimi yaptım başarılar
Gümrükte takıldığında iade ederim bana maliyet yansıtamazlar ki?

Gümrüğe takılmama ihtimali zor anca memur görmeyecek falan olursa anca. Para sizin tabii ki de ben sadece uyarı yaptım dikkate alır ya da almazsın beni ilgilendirmez
Yok benim demek istediğim şu gümrüğe takıldı diyelim ben vazgeçtim amazona iade ettim, gümrüğe ücret ödüyor muyum?

Geri