Söz uçar yazı kalır. bir şey imzalamaya gerek yok arkadaşınız o adamı sonuçta kandırarak parasını alıyor bu da suçtur ve hiçbir gerekçe bu suçu legal hale getirmez.peki şimdi dm üzerinden sana bunu bunu yapıcam şu karşılığında dediğinde adam bir sözleşme imzalamıyor etmiyor bunu mahkemede nasıl açıklar
RAM için boş boşa sicilini yakmasın. Benimde bir arkadaşım yapıyor fakat onunla arkadaşlığımı keseli çok oldu.tamamdır teşekkürler
Büyük ihtimalle kendisi yaptı, arkadaşı yapmış gibi yedirmeye çalışıyor.Hocam neden bu kadar ayrıntılı öğrenmek istiyorsunuz? Teşvik mi edeceksiniz?
tamamdır sağolunSöz uçar yazı kalır. bir şey imzalamaya gerek yok arkadaşınız o adamı sonuçta kandırarak parasını alıyor bu da suçtur ve hiçbir gerekçe bu suçu legal hale getirmez.
beni istediğiniz yere verebilirsiniz ben hiçbir şey yapmadımBüyük ihtimalle kendisi yaptı, arkadaşı yapmış gibi yedirmeye çalışıyor.
Her türlü olasığı düşünüyorum hocam, eski bir arkadaşım da yapıyor bu işi. 1000 TL felan para almışlığı var.Büyük ihtimalle kendisi yaptı, arkadaşı yapmış gibi yedirmeye çalışıyor.
ben kendim yapmış olsam bende başkasına yaptırdımtamamdır sağolun
Mesaj otomatik birleştirildi:
beni istediğiniz yere verebilirsiniz ben hiçbir şey yapmadım
yapan arkadaşımında kuzeni bu işten 5k kadar bi para toplamış buda etkilenmiş yapmaya başlamışHer türlü olasığı düşünüyorum hocam, eski bir arkadaşım da yapıyor bu işi. 1000 TL felan para almışlığı var.
Banada öyle geliyorda günahını almak istemedim..Büyük ihtimalle kendisi yaptı, arkadaşı yapmış gibi yedirmeye çalışıyor.
Bu arada ücret arttıkça yatacağı yıl da artıyor diye biliyorum.ben kendim yapmış olsam bende başkasına yaptırdım
yapan arkadaşımında kuzeni bu işten 5k kadar bi para toplamış buda etkilenmiş yapmaya başlamış
abi kusura bakmayın ama ben ***** değilim ip adresim falan her türlü bilgiye ulaşılabiliyor şu dönemde ben böyle bir şey yapsam kendimi yakıcağımı bilirim arkadaşım rica ettim bende merak ettim başına en fazla ne gelebilir diyeBanada öyle geliyorda günahını almak istemedim..
alırdın zaten kanka gerçekten ben yapmıyorumBanada öyle geliyorda günahını almak istemedim..
Arkadaşınız TCK 157 ve 158/1'i okusun zaten sizin yardımınıza ihtiyacı kalmaz.abi kusura bakmayın ama ben ***** değilim ip adresim falan her türlü bilgiye ulaşılabiliyor şu dönemde ben böyle bir şey yapsam kendimi yakıcağımı bilirim arkadaşım rica ettim bende merak ettim başına en fazla ne gelebilir diye