Bios update ile gelir yineEvet arkadaşlar konu başlıktan gördüğünüz üzere AMD Ryzen 4000 serisi işlemciler 300 serisi anakartlar ile çalışmayacakmış.Aşağıdaki görselde anakartlar ve uyumlu oldukları işlemci serileri yazmakta.
Alıntıyı görüntüle
Kaynak:Technopat
Ben söylemiştim 4000 serisi A320 desteklemeyecek diye.
A320 desteklemeyecek. Yani ilk etapta desteklemeyecek. Sonradan 3. nesilde olduğu gibi BIOS update gelir mi bilmem.A320 ile ilgili bir şey belirtilmemi ama büyük ihtimalle çalışmayacaktır.Çünkü B350 ve 450 serisi gibi orta seviye anakartlar bile desteklenmiyorsa giriş seviyesi A320'nin destekleyeceğini hiç zannetmiyorum.
A320 desteklemeyecek. Yani ilk etapta desteklemeyecek. Sonradan 3. nesilde olduğu gibi BIOS update gelir mi bilmem.
Sanırım takıldıkları gibi çalışmayacaklar listede 3000series işlemciler b350 ve a320 de çalışmıyor diyor ama aslında çalışıyor. Bence bios update ile çalışırlar.Evet arkadaşlar konu başlıktan gördüğünüz üzere AMD Ryzen 4000 serisi işlemciler 300 serisi anakartlar ile çalışmayacakmış.Aşağıdaki görselde anakartlar ve uyumlu oldukları işlemci serileri yazmakta.
Alıntıyı görüntüle
Kaynak:Technopat
Sanırım takıldıkları gibi çalışmayacaklar listede 3000series işlemciler b350 ve a320 de çalışmıyor diyor ama aslında çalışıyor. Bence bios update ile çalışırlar.
xmgye göre böyle ama resmi bir açıklama gelmedi.Sanmıyorum."Ryzen 4000 serisi CPU’ların ise geçmişteki 300 ve 400 serisi anakartlar ile uyumlu çalışmayacağının tekrardan altını çizelim. Yani Ryzen 4000 serisi bir işlemci alacaksanız B550 veya X570 model bir anakart şart olacak. "