hocam gerek yoksa zevk için yapacaksanız hiç girmeyin boşverin soğutucu iyi değilse.Beyler benim amd 5 3600 işlemcimi oc yapmak istiyorum ama doğru düzgün bir Bilgi bulamadım yapılıp yapılamayacağınıda bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim
Tam olarak nasıl yapılır internet doğru düzgün tam anlamıyla anlatan bir yer göremedimYeterli verim alıyorsan yapmanı tavsiye etmem, işlemciyi zorlamanın bir anlamı yok. Yapmak istersen soğutucu gayet iyi, yapmanda bir sakınca olmaz.
Youtube üzerinden MSI anakartlarda O.C. yapımına bakabilirsin, geneli aynı olmakta zaten. Kendim söylemek isterdim ama kartın BIOS bölümüyle bir fikrim yok. Videolar üzerinden adım adım yapabilirsin.Tam olarak nasıl yapılır internet doğru düzgün tam anlamıyla anlatan bir yer göremedim
TeşekkürlerYoutube üzerinden MSI anakartlarda O.C. yapımına bakabilirsin, geneli aynı olmakta zaten. Kendim söylemek isterdim ama kartın BIOS bölümüyle bir fikrim yok. Videolar üzerinden adım adım yapabilirsin.
Bi denerim teşekkürlerşöyle biraz mhz verip sistemi yeniden başlat windows açılıyor ise bir süre kullan mavi ekran vermiyorsa bir süre stres testine sokup 12 18 saat full yükte çalıştır eğer herhangi bir sorun yoksa bu süre uzatılabilir sana kalmış sorun yoksa kullanmaya devam edebilirsin eğer mhz arttırdık tan sonra mavi Ekran yiyor isen biraz voltaj verip tekrar denemen eğer voltaj verdiğin halde tekrar yiyor isen MHz düşür böyle deneyerek yapabilirsin