Ramlar farklı frekanslarda çalışıyor olabilir mi hocam bios menüsünden kontrol etsenizeSistemde her şey doğru montelenmiştir. Ramlerden 1 tanesini çıkarınca AMD 5600x işlemci yük altında 65 dereceyi geçmiyor. Bu durumla daha önce hiç karşılaşmamış sizce ne yapmalıyım.
Frekansları bi kontrol etSistemde her şey doğru montelenmiştir. Ramlerden 1 tanesini çıkarınca AMD 5600x işlemci yük altında 65 dereceyi geçmiyor. Bu durumla daha önce hiç karşılaşmamış sizce ne yapmalıyım
Hocam iki ramde 3200 de çalışıyor kontrol ettim frekanslarda bi sorun gözükmüyorFrekansları bi kontrol et
uyumluluk olarak uyumlu mu? birbirine aynımı herseyi cpuz den kontrol edebilirsinHocam iki ramde 3200 de çalışıyor kontrol ettim frekanslarda bi sorun gözükmüyor
GSKILL 16GB (2x8GB) Ripjaws V Siyah 3600MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ramuyumluluk olarak uyumlu mu? birbirine aynımı herseyi cpuz den kontrol edebilirsin
Hocam bence işlemci montajında yada termal macunda bir problem var. Stok soğutucu ile bile biraz yüksek bir sıcaklık. Ram mevzusunu gelirsek. Muhtemelen 2x8 ram kullanıyorsunuz. Ramlarden birini çıkarınca sıcaklığın düşmesinin nedeni ise 8gb ram ile sistem tam performansında çalışmadığından işlemciye yük binmiyor bu yüzden 2 ram ide taktığınızda sıcaklık uçuyor.Sistemde her şey doğru montelenmiştir. Ramlerden 1 tanesini çıkarınca AMD 5600x işlemci yük altında 65 dereceyi geçmiyor. Bu durumla daha önce hiç karşılaşmamış sizce ne yapmalıyım.
PC bende değil bi bildiğim arkadaş var onda o bakıcakGSKILL 16GB (2x8GB) Ripjaws V Siyah 3600MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram
Ramim bu farklı 2 ram markasın kullanmıyorum uyumludur heralde şuanda PC bi bildiğimdedr bakamıyorum maalesef
Hocam sıvı soğutmalı hali buHocam bence işlemci montajında yada termal macunda bir problem var. Stok soğutucu ile bile biraz yüksek bir sıcaklık. Ram mevzusunu gelirsek. Muhtemelen 2x8 ram kullanıyorsunuz. Ramlarden birini çıkarınca sıcaklığın düşmesinin nedeni ise 8gb ram ile sistem tam performansında çalışmadığından işlemciye yük binmiyor bu yüzden 2 ram ide taktığınızda sıcaklık uçuyor.
Termal macunu yeniledim 1 ay önce fln ama sıcaklıklarda bi değişim yokHocam bence işlemci montajında yada termal macunda bir problem var. Stok soğutucu ile bile biraz yüksek bir sıcaklık. Ram mevzusunu gelirsek. Muhtemelen 2x8 ram kullanıyorsunuz. Ramlarden birini çıkarınca sıcaklığın düşmesinin nedeni ise 8gb ram ile sistem tam performansında çalışmadığından işlemciye yük binmiyor bu yüzden 2 ram ide taktığınızda sıcaklık uçuyor.
Hocam stres testindemi oluyor o sıcaklık yoksa oyundamı? Oyunda 95 lerde stres testinde biraz daha yüksek
Hocam eğer doğru montajladığınıza %100 eminseniz sorun tahmin edersinizki sıvı soğutmada.Termal macunu yeniledim 1 ay önce fln ama sıcaklıklarda bi değişim yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valorant forza horizon 5 ye ilk girdiğimde menüde 83 civarı ama oyuna girince (10dk) 95 leri görüyorHocam stres testindemi oluyor o sıcaklık yoksa oyundamı?
Hocam sıvı soğutmada sorun olsa bile neden tek Rami takınca yük altında 65 dereceyi geçmiyor onu anlayamadımHocam eğer doğru montajladığınıza %100 eminseniz sorun tahmin edersinizki sıvı soğutmada.