Neler Yeni

AMD Adrenalin Edition Bozuluyor

Eren A.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Eren AKŞEN
Merhabalar.Ryzen 5 5600 h rtx3050 kartlı laptopa sahibim.Bilgisayarımda geforce experience var lakin görüntü kısmında işlemcim amd olduğu için malum radeon kartı kullanılıyor.Bunun için de AMD adrenalin edition indiriyorum fakat bu program yüklüyken ekran parlaklığı hiçbir şekilde değişmiyor.Aynı zamanda bazı ayarları da bozabiliyor.Bunu kurmadan driver ce chipset güncellemelerini yapabilir miyim? Bu sorun amd ile mi alakalı ?

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Talat
AMD adrenalin edition yeni güncelleme ile bazı arkadaşlar bu tür şikayetlerini belirtmiş evet bazıları AMD adrenalin edition kaldırdığını kurmadan daha iyi olduğunu söylüyorlar.

Eren A.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Eren AKŞEN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
AMD adrenalin edition yeni güncelleme ile bazı arkadaşlar bu tür şikayetlerini belirtmiş evet bazıları AMD adrenalin edition kaldırdığını kurmadan daha iyi olduğunu söylüyorlar.
Sırf bu yüzden sıfırlama durumunda kalmıştım ve şuan pc arada donup ekran kapanıp açılıyor ve amd rapor ekranı çıkıyor.Driver da güncel lakin neden böyle bir sorun var anlamadım.Bazen de ister oyun oynayayım ister video izleyeyim ister programlarda işim olsun sanki anlık slow motion a geçmiş gibi 2 sn takılıp düzeliyor bunu da anlamış değilim cpu gpu tüketimi de aşırı değil ideal yani sıcaklıklar pil düzeyi vs her şey ideal bu nasıl geçer bilmiyorum.

Top Bottom