Yok herhangi bir mavilik yok doğru driverı kurdum kendi sitesindenknk pro driverlerini kurmuş olabilirsin bi kontrol edermisin simgesinin mavi olması lazım pro versiyonuysa
Teşekkür ederim, Ayrıca yeniden güncelleme almaması için ne yapmam lazım çünkü yüklediğim anda güncellemeye çalışacakDisplay Driver Uninstaller
Display Driver Uninstaller 18.0.3.7 indir - AMD / NVIDIA grafik sürücüleri normalde Windows denetim masasında yer alan Program Ekle/Kaldır'dan kaldırılabilir. Display Driver Uninstaller standart sürücünün kaldırılmasının başarısız olduğu durumlarda veya NVIDIA ve ATI e...www.gezginler.net
Buradan indirebilirsin. Driverı kaldırırken bilgisayarı güvenli modda başlat.
Eski driver:
Jsezar ın attığından indirebilirsin o zaman ddu yu doğru şekilde kullanırsan hiçbi zararı yok tabiiYok herhangi bir mavilik yok doğru driverı kurdum kendi sitesinden
knk güncelleme ayarı var otomatik güncellemeyi kapat bide sadece önerilen i seçYok herhangi bir mavilik yok doğru driverı kurdum kendi sitesinden
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim, Ayrıca yeniden güncelleme almaması için ne yapmam lazım çünkü yüklediğim anda güncellemeye çalışacak
ayarı vardır hocam bende soruyor yenisini indirmek icin kendin indir demen gerek. Ek olarak en son gelen surumde frame generation da geldi x2 fps veriyor bazi oyunlarda. az once gta v de denedim 130 fpsden 250ye çıktı. gecikme onleyici de aciliyor otomatik olarak.Yok herhangi bir mavilik yok doğru driverı kurdum kendi sitesinden
Teşekkür ederim, Ayrıca yeniden güncelleme almaması için ne yapmam lazım çünkü yüklediğim anda güncellemeye çalışacak
Hocam sizde kendiliğinden mi güncelleniyor?Yok herhangi bir mavilik yok doğru driverı kurdum kendi sitesinden
Evet hocam öyle bir özellik var bilmiyormuydunuz. Ayarlarda var bakabilirsiniz sizin ekran kartınız da eski degil 7600 iyiHocam sizde kendiliğinden mi güncelleniyor?
Hocam ben onu açınca cs:go2 da görüntü bozuluyor )) herkeze yaramış bana sıkıntılı geldi sanırım.ayarı vardır hocam bende soruyor yenisini indirmek icin kendin indir demen gerek. Ek olarak en son gelen surumde frame generation da geldi x2 fps veriyor bazi oyunlarda. az once gta v de denedim 130 fpsden 250ye çıktı. gecikme onleyici de aciliyor otomatik olarak.
Evet hocam öyle bir özellik var bilmiyormuydunuz. Ayarlarda var bakabilirsiniz sizin ekran kartınız da eski degil 7600 iyi
Hocam ben onu açınca cs:go2 da görüntü bozuluyor )) herkeze yaramış bana sıkıntılı geldi sanırım.