4. çekirdeğini açmayı planlıyorum 8 gb dual channel 1600mhz ram alıcam 200 TL'ye. 1 gb ekran kartı almayı planlıyorum lol csgo pubg mobile unturned minecraft tarzı oyunlar oynucam yüksek segment değilNe kadar hayata döndürür bilmiyorum ama fiyatı uygun geldi. Oyun oynanmayacaksa, tarayıcıda gezinilecekse alınabilir.
Anakartınızda Core Unlock var mı? Anakartınız nedir?4. çekirdeğini açmayı planlıyorum 8 gb dual channel 1600mhz ram alıcam 200 TL'ye 1 gb ekran kartı almayı planlıyorum lol csgo PUBG mobile unturned minecraft tarzı oyunlar oynucam yüksek segment değil
Var. ASUS M4N68T-MAnakartınızda Core Unlock var mı? Anakartınız nedir?
Alınabilir, fiyatı iyi bence.Var. ASUS M4N68T-M
Anladım. Peki yanına Hyperx fury 4x2 8gb 1600 mhz ram 200tlye almaya değermiAlınabilir, fiyatı iyi bence.
Bi' switch mi ne var, onu açınca core unlock oluyor, çok garip bir şeyCore unlock olaylarını öğretin bana. AMD nin bu eski işlemcilerini anlayamıyorum, 3 çekirdekli işlemci de bir tuhaf, için de 4. Ü kapalı bir çekirdeği olması daha da tuhaf, tabii öyle ise.
Fiyatı iyiymiş, alınabilir bence.Anladım. Peki yanına Hyperx fury 4x2 8gb 1600 mhz ram 200tlye almaya değermi
Anladım teşekkürlerBi' switch mi ne var, onu açınca core unlock oluyor, çok garip bir şey.
Fiyatı iyiymiş, alınabilir bence.