Neler Yeni

AMD Athlon 2 x3 450 3.2 ghz işlemci almaya değermi

EmirOsman

80+
Reaksiyon skoru
32
Merhabalar elimde ddr3 anakart var hayata geçirmek istiyorum ancak am3 soket. Bende letgoda 50 TL'ye AMD Athlon 2 x3 450 3.2ghz işlemci buldum. Sizce 50 TL'ye almaya değermi arkadaşlar?

Ne kadar hayata döndürür bilmiyorum ama fiyatı uygun geldi. Oyun oynanmayacaksa, tarayıcıda gezinilecekse alınabilir.

Ne kadar hayata döndürür bilmiyorum ama fiyatı uygun geldi. Oyun oynanmayacaksa, tarayıcıda gezinilecekse alınabilir.
4. çekirdeğini açmayı planlıyorum 8 gb dual channel 1600mhz ram alıcam 200 TL'ye. 1 gb ekran kartı almayı planlıyorum lol csgo pubg mobile unturned minecraft tarzı oyunlar oynucam yüksek segment değil

4. çekirdeğini açmayı planlıyorum 8 gb dual channel 1600mhz ram alıcam 200 TL'ye 1 gb ekran kartı almayı planlıyorum lol csgo PUBG mobile unturned minecraft tarzı oyunlar oynucam yüksek segment değil
Anakartınızda Core Unlock var mı? Anakartınız nedir?

Core unlock olaylarını öğretin bana :D. AMD nin bu eski işlemcilerini anlayamıyorum, 3 çekirdekli işlemci de bir tuhaf, için de 4. Ü kapalı bir çekirdeği olması daha da tuhaf, tabii öyle ise.

Core unlock olaylarını öğretin bana :D. AMD nin bu eski işlemcilerini anlayamıyorum, 3 çekirdekli işlemci de bir tuhaf, için de 4. Ü kapalı bir çekirdeği olması daha da tuhaf, tabii öyle ise.
Bi' switch mi ne var, onu açınca core unlock oluyor, çok garip bir şey :D.
Anladım. Peki yanına Hyperx fury 4x2 8gb 1600 mhz ram 200tlye almaya değermi
Fiyatı iyiymiş, alınabilir bence.

Geri