AMD ATHLON 3000G SİZCE HIZLIMI

Reaksiyon skoru
29
MERHABA BEN AMD ATHLON 3000G VEGA 3 LÜ PC ALDIM OYUNLAR İÇİN UZUCDU BANA GÖRE SİZCE BEN BU PCYLE ARKADA OYUN OYNARKEN Bİ YANDANDA RAHATLIKLA CHROMEDA FALAN DOLABŞABİLCEKMİYİM YADA BİLGİSAYARDA HIZLI DOLABABİLCEKMİYİM PC DE BUNLAR VAR
240 GB SSD 8 GB RAM 2400 MHZ AMD ATHLON 3000G VEGA 3 BİRDE BU AMD ATHLONUN YANİ VEGA 3 ÜN VRAMI KAÇ ?

MERHABA BEN AMD ATHLON 3000G VEGA 3 LÜ PC ALDIM OYUNLAR İÇİN UZUCDU BANA GÖRE SİZCE BEN BU PCYLE ARKADA OYUN OYNARKEN Bİ YANDANDA RAHATLIKLA CHROMEDA FALAN DOLABŞABİLCEKMİYİM YADA BİLGİSAYARDA HIZLI DOLABABİLCEKMİYİM PC DE BUNLAR VAR
240 GB SSD 8 GB RAM 2400 MHZ AMD ATHLON 3000G VEGA 3 BİRDE BU AMD ATHLONUN YANİ VEGA 3 ÜN VRAMI KAÇ ?
Vega 3 oyun için pek iyi değil ayrıca oyun oynarken alt+tab' da rahat dolaşamayabilirsin.

RAM'den 2GB ayırıyor kendine.
Caps Lock açmayın lütfen, gözüm kanadı.
Düşük ayarlarda oyun oynatabilen bir işlemci.

Vega 3 oyun için pek iyi değil ayrıca oyun oynarken alt+tab' da rahat dolaşamayabilirsin.
TEŞEKKÜRLER ZATEN BAŞLANGIÇ SEVİYESİ İÇİN ALDIM PEKİ BEN BUNA EKRAN KARTI TAKSAM DAHA İYİ OLURMU ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RAM'den 2GB ayırıyor kendine.
Caps Lock açmayın lütfen, gözüm kanadı.
Düşük ayarlarda oyun oynatabilen bir işlemci.
alt tabda falan rahat dolaşabilcekmiyim ?

APU işlemcilerde vram olmaz senin sisteminle aldığın ramden beslenir. Vega 3 ekran kartı olarak düşük en az vega 8 yani 2200g almalıydın

APU işlemcilerde vram olmaz senin sisteminle aldığın ramden beslenir. Vega 3 ekran kartı olarak düşük en az vega 8 yani 2200g almalıydın
biliyorum onu alcaktım aksaklık çıktı 250 tl çöp oldu bende bunu bulabildim normalde 2200 onu alacaktım ama 200 tl gg olunca malasef almak zorunda kaldım onun düşüğünü ekran kartı takabilirmiyim peki ben buna ?

takarsın ama şuan takma daha iyi dolar 7.13 tl 500tlik asus arez rx550 800 tl şuan

200TL bir yerden bul öyle yap. Yoksa acı çekersin.
biliyorum onu alcaktım aksaklık çıktı 250 TL çöp oldu bende bunu bulabildim normalde 2200 onu alacaktım ama 200 TL gg olunca malasef almak zorunda kaldım onun düşüğünü ekran kartı takabilirmiyim peki ben buna ?

Yok, acı çekme gibi bir durum olmaz merak etmeyin, oyununuzu oynarsınız düşük çözünürlük ve ayarlarda.

Yok, acı çekme gibi bir durum olmaz merak etmeyin, oyununuzu oynarsınız düşük çözünürlük ve ayarlarda.
benim demek istediğim şey chrome falan direk açarmı oyun oynarken falan pc performansı iyimidr yani takılmaz dimi windowsda falan yani anladınız az cok

Takılmaz, korsana bulaşmayın, SSD kullanın, sorun yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,157
Üyeler
174,992
Son üye
veni3468
Geri