oaK´ 80+ Gold Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 9,361 Reaksiyon skoru 4,608 8 Mart 2023 #1 beyler evde yokken pc uyarı vermiş bide ssni almayı unuttum ama crash hatasıda vardı ne yapmam lazım?
beyler evde yokken pc uyarı vermiş bide ssni almayı unuttum ama crash hatasıda vardı ne yapmam lazım?
Esca 80+ Bronze Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 588 Reaksiyon skoru 202 8 Mart 2023 #2 olcayaak yazmış: beyler evde yokken pc uyarı vermiş Alıntıyı görüntüle bide ssni almayı unuttum ama crash hatasıda vardı ne yapmam lazım? Devamı için tıklayın... ddu ile driveri sil, sonra geri yükle
olcayaak yazmış: beyler evde yokken pc uyarı vermiş Alıntıyı görüntüle bide ssni almayı unuttum ama crash hatasıda vardı ne yapmam lazım? Devamı için tıklayın... ddu ile driveri sil, sonra geri yükle
ANGARA MESSI 80+ Bronze Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 506 Reaksiyon skoru 185 8 Mart 2023 #3 ddu ile silip amd'den son sürüm indirirseniz düzelebilir.
oaK´ 80+ Gold Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 9,361 Reaksiyon skoru 4,608 8 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 HamsterC yazmış: ddu ile driveri sil, sonra geri yükle Devamı için tıklayın... ANGARA MESSI yazmış: ddu ile silip amd'den son sürüm indirirseniz düzelebilir. Devamı için tıklayın... tmamadır bi deniyim teşekkürler
HamsterC yazmış: ddu ile driveri sil, sonra geri yükle Devamı için tıklayın... ANGARA MESSI yazmış: ddu ile silip amd'den son sürüm indirirseniz düzelebilir. Devamı için tıklayın... tmamadır bi deniyim teşekkürler