Neler Yeni

Çözüldü✓ AMD Driver RX6700 (STABİL)

TRHasan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Hasan
50 DAKİKA KADAR ÖNCE DONANIM ARŞİVİ VİDEO ATTI ONUDA İZLEDİM VE DRİVERDAN ŞİKAYET EDEN 2 3 KİŞİ GÖRDÜM ONLARCA 2 3 YIL ÖNCE AMD KART KULLANMIŞ ONUN DIŞINDA ÇOĞU TEKNOLOJİLERİN KÖTÜLÜĞÜNDEN BAHSETMİM 6600 FELAN KULLANDIM AMA 6700 FARKLI OLABİLECEĞİ İÇİN SORMAK İSTEDİM?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkürler Yarın Sistem Gelsin WİN 11 Kurup Gelen Tavsiyelere Göre bir Sürüm İndireceğim Benimde Aklımda 22.5.1 Vardı
Caps kapa.
Ayrıca hayatım boyunca amd ekran kartı kullandım. (Fanı değilim)
Gerek eski nesil 2010lardan kalma güncel oyunları gerek yeni nesil kartları vs. vs. herhangi bir sorun yaşamadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanımları FPS Oyunları Toplama Ve Hazır Sistemler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
Yeni Çıkmış Bir Kart Alan Kullanan Varsa Bilgi Alalım Dedik Geldi NVİDİA Funboyları Yine Konuyu Kapatıyorum Sistemi Alıp 1 2 Hafta Kullanacağım Sorun Yaşarsam Tekrar Burdan Yeni Konu Açarak Paylaşacağım

Caps kapa.
Ayrıca hayatım boyunca amd ekran kartı kullandım. (Fanı değilim)
Gerek eski nesil 2010lardan kalma güncel oyunları gerek yeni nesil kartları vs. vs. herhangi bir sorun yaşamadım.
Ya abi şuraya 2 bilgi almaya geliyoruz günümüzü zehir ediyorlar ya gerçekten bıktım her konunun altında bu 2 şahıs benimle dalavereye giriyor kusura bakmayın biraz gerildim özür dilerim ama benim yerimde başkası olsa ağıza alınmayacak şeyler söyledi ben iyi sabrettim diye düşünüyorum foruma katıldım katılmalı bu 2 arkadaş başımdan ayrılmıyor

TRHasan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Hasan
Yeni Çıkmış Bir Kart Alan Kullanan Varsa Bilgi Alalım Dedik Geldi NVİDİA Funboyları Yine Konuyu Kapatıyorum Sistemi Alıp 1 2 Hafta Kullanacağım Sorun Yaşarsam Tekrar Burdan Yeni Konu Açarak Paylaşacağım

Ya abi şuraya 2 bilgi almaya geliyoruz günümüzü zehir ediyorlar ya gerçekten bıktım her konunun altında bu 2 şahıs benimle dalavereye giriyor kusura bakmayın biraz gerildim özür dilerim ama benim yerimde başkası olsa ağıza alınmayacak şeyler söyledi ben iyi sabrettim diye düşünüyorum foruma katıldım katılmalı bu 2 arkadaş başımdan ayrılmıyor
Sorun yaşamassın diye düşünüyorum.
Markalar model olarak yarışır marka olarak değil.
Amd'nin driver sorunu bir gerçek evet ama genel olarak çözdüler bu sorunu.

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Sen yaşın küçük galiba argümanlara bak laflara bak :D lfkmgkjdngjdfg
Bir kere para verdiğim firma bana x firmasından daha az sorun yarattığı için ve ben bu firmayı x firmasından daha com sevdiysem fan boyumu olmuş oluyorum :D
Siz şaka mısınız bide Kalite pahalıdır diye bir laf var bilirmisin bilmiyorum. Evime pc gireli belki 15 sene filan oldu. 1 kere düşünmedim hangi driver indirsem daha iyi olur diye. Bir firma müşterisini 1 sene değil 3-4 senedir bu drumara soktuysa demekki suç firmada değil kullanıcılarında sırf 2k düşük diye hatalarla sorunları görmezden geliyorsa helal olsun amd ye iyi keriz silkeliyor.

Not. Söylediklerim ciddi anlamda gerçekten bütçesi ona yetip sorunlarını kabul edip kullanan kardeşlerim için geçerli değildir.

Hocam emin olun sorunsuz olsa o fiyat farkına herkes AMD alır, keza sorunsuz olsa AMD de fiyatları yükseltir. Bir çok NVİDİA kullanıcısı işlemcide AMD tercih ediyor mesela. Nedeni AMD nefreti ya da fanboyluk olsa AMD işlemci kullanmaz diye düşünüyorum. Keza asla AMD ye girişmem ben ekran kartı olarak ama islemciler de AMD tercih ediyorum, 3600x im vardı. Model yükseltirken yine AMD tercih ettim.

Her şeyin dışında hayırlı olsun, umarım sıkıntısız bir şekilde götürür.

Ay yanlış alıntı bu arada.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Demekki Söylediklerin Benim İçinde Geçerli Değil Kardeşim Yaşımı Söylemlerimden Tahmin Etmenizde Baya Şaşırtıcı Alim Felansınız Sanırım Söylediklerinizi Aynen Sizw İletiyorum Sizedw İyş Günler Diliyorum Birbirimizin Başınj Ağrıtmanın Bir Anlamı yok Ve + Olarak Bir İnsan Aldığı Malı Kaliteli Ve Tam Performans Kullanmak İstiyorsa Dibine Kadar Araştırır Zaten Çoğunlukla Teknoloji Tarafında Sorun Yaşayan İnsanlar Bilgisiz Şekilde Pşyasaya Girip İş Yapanlardır Ben 10 Yıl Önce PC Alacak Olsaydım PSU Nun Markasına Dikkat Etmezdim Nede Olsa Sisteme Güç zveriyor Ne Olabilşrki Deyip Alıp Geçerdim Ama Araştırarak Öğrendim Ve Bu Hatayı Şuan Katiyen Yapmam Ben Kararımı Verdim AMD Alacağım Yinede Söyledikleriniz İçin Teşekkür Ederim İyi Akşamlar Dilerim

Bro Allah Aşkına DC Linki Vereyim Gel Ya Gerçekten Yaşımj Öğrenmek İstiyorsan Buyur Gel Gerçekten Kendinizi Ne Sanıyorsunuz Ya Siz Yaşı Büyük Olan Zeki Oluyor mu Sanıyorsunuz Birdaha Benim Açtığım Konulara Cevap Yazmayın Gerçekten Bıktım Artık
Amannn hocam para olsa alırız rtx 3090ti geçeriz.
Hocam emin olun sorunsuz olsa o fiyat farkına herkes AMD alır, keza sorunsuz olsa AMD de fiyatları yükseltir. Bir çok NVİDİA kullanıcısı işlemcide AMD tercih ediyor mesela. Nedeni AMD nefreti ya da fanboyluk olsa AMD işlemci kullanmaz diye düşünüyorum. Keza asla AMD ye girişmem ben ekran kartı olarak ama islemciler de AMD tercih ediyorum, 3600x im vardı. Model yükseltirken yine AMD tercih ettim.

Her şeyin dışında hayırlı olsun, umarım sıkıntısız bir şekilde götürür.
Bende amd işlemci kullanıyorum ve seviyorum sorunu sıkıntısı yok. Ama gpu demekki sorun var ben dahil milyonlarca insan nedret ediyor.

Top Bottom