Than SKYWALKER
80+
- Reaksiyon skoru
- 155
RX6700 İçin En Stabil Driver Sürümü Hangisidir
Geçen forumda güzel güzel övüyordunRX6700 İçin En Stabil Driver Sürümü Hangisidir
Knk Daha Sistemi Almadım JSODNSLDNLDNDKDJ Sadece İlk Defa 6700 Kullanacağım İçin Sorudm Hatta İstersen Kargonun SS ini Atabilirim ne Kadar Değişik Kafa Yapınız VarGeçen forumda güzel güzel övüyordun1080p kart falan yazıyordun dostum. Çok bildiğin kartın driverini bilmiyor musun ?
22.5.1 WHQL yi deneyebilirsinRX6700 İçin En Stabil Driver Sürümü Hangisidir
50 DAKİKA KADAR ÖNCE DONANIM ARŞİVİ VİDEO ATTI ONUDA İZLEDİM VE DRİVERDAN ŞİKAYET EDEN 2 3 KİŞİ GÖRDÜM ONLARCA 2 3 YIL ÖNCE AMD KART KULLANMIŞ ONUN DIŞINDA ÇOĞU TEKNOLOJİLERİN KÖTÜLÜĞÜNDEN BAHSETMİM 6600 FELAN KULLANDIM AMA 6700 FARKLI OLABİLECEĞİ İÇİN SORMAK İSTEDİM?Geçen forumda güzel güzel övüyordun1080p kart falan yazıyordun dostum. Çok bildiğin kartın driverini bilmiyor musun ?
Teşekkürler Yarın Sistem Gelsin WİN 11 Kurup Gelen Tavsiyelere Göre bir Sürüm İndireceğim Benimde Aklımda 22.5.1 Vardı22.5.1 WHQL yi deneyebilirsin
Kardeşim inşallah sıkıntı çekmezsin. Sıkıntı çekmenı asla istemem. Ben valorant da bile o ekran kartı ile drop yedim. Hayırlı olsun ( Bu arada XT Degil)50 DAKİKA KADAR ÖNCE DONANIM ARŞİVİ VİDEO ATTI ONUDA İZLEDİM VE DRİVERDAN ŞİKAYET EDEN 2 3 KİŞİ GÖRDÜM ONLARCA 2 3 YIL ÖNCE AMD KART KULLANMIŞ ONUN DIŞINDA ÇOĞU TEKNOLOJİLERİN KÖTÜLÜĞÜNDEN BAHSETMİM 6600 FELAN KULLANDIM AMA 6700 FARKLI OLABİLECEĞİ İÇİN SORMAK İSTEDİM?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürler Yarın Sistem Gelsin WİN 11 Kurup Gelen Tavsiyelere Göre bir Sürüm İndireceğim Benimde Aklımda 22.5.1 Vardı
Win 10 kullan bence50 DAKİKA KADAR ÖNCE DONANIM ARŞİVİ VİDEO ATTI ONUDA İZLEDİM VE DRİVERDAN ŞİKAYET EDEN 2 3 KİŞİ GÖRDÜM ONLARCA 2 3 YIL ÖNCE AMD KART KULLANMIŞ ONUN DIŞINDA ÇOĞU TEKNOLOJİLERİN KÖTÜLÜĞÜNDEN BAHSETMİM 6600 FELAN KULLANDIM AMA 6700 FARKLI OLABİLECEĞİ İÇİN SORMAK İSTEDİM?
Teşekkürler Yarın Sistem Gelsin WİN 11 Kurup Gelen Tavsiyelere Göre bir Sürüm İndireceğim Benimde Aklımda 22.5.1 Vardı
Sağol Brom Sıkıntı Çekeceğimi Düşünmüyorum Aldığım Sistemi Arkadaşımdan Görüp Aldım 3 Haftadır FLN Kullanıyor Bir Sorun Olmadığını Söyledi Bende Kimse Sıkıntı Çekmesini İstemem Hatta Bu Yüzden Bütçesi Geniş Olan Kişilere NVİDİA Kart Öneririm Umarım Herkesin Sıkıntısız Sistemi Olur Bu Ülkede Para Kolay KazanılmıyorKardeşim inşallah sıkıntı çekmezsin. Sıkıntı çekmenı asla istemem. Ben valorant da bile o ekran kartı ile drop yedim. Hayırlı olsun ( Bu arada XT Degil)
Win 11 De AMD Sürücülerin Sorun Yaratacağından Dolayı Felanmı Yoksa WİN 11 Henüz Win 10 a Göre Daha az Stabil OlduğundanmıWin 10 kullan bence
2. seçenekSağol Brom Sıkıntı Çekeceğimi Düşünmüyorum Aldığım Sistemi Arkadaşımdan Görüp Aldım 3 Haftadır FLN Kullanıyor Bir Sorun Olmadığını Söyledi Bende Kimse Sıkıntı Çekmesini İstemem Hatta Bu Yüzden Bütçesi Geniş Olan Kişilere NVİDİA Kart Öneririm Umarım Herkesin Sıkıntısız Sistemi Olur Bu Ülkede Para Kolay Kazanılmıyor
Win 11 De AMD Sürücülerin Sorun Yaratacağından Dolayı Felanmı Yoksa WİN 11 Henüz Win 10 a Göre Daha az Stabil Olduğundanmı
Hmm Hazır Sistem İlk Geldiğinde WİN 10 Kurulu Gelecek 2 Hafta Öyle Kullanırım Bi Win 11 Geçerim Baktım Cidden Sıkıntı Varsa 10 a Geri Dönerim Teşekkürler Efendim2. seçenek
Kart yeni geldi tr ye ne ara kullandin knkKardeşim inşallah sıkıntı çekmezsin. Sıkıntı çekmenı asla istemem. Ben valorant da bile o ekran kartı ile drop yedim. Hayırlı olsun ( Bu arada XT Degil)
Stabilde kal knk benceHmm Hazır Sistem İlk Geldiğinde WİN 10 Kurulu Gelecek 2 Hafta Öyle Kullanırım Bi Win 11 Geçerim Baktım Cidden Sıkıntı Varsa 10 a Geri Dönerim Teşekkürler Efendim
Rica ederim güle güle kullanınHmm Hazır Sistem İlk Geldiğinde WİN 10 Kurulu Gelecek 2 Hafta Öyle Kullanırım Bi Win 11 Geçerim Baktım Cidden Sıkıntı Varsa 10 a Geri Dönerim Teşekkürler Efendim
Rx 6700de 22.5.1 yok 22.8.2yi kurman lazım50 DAKİKA KADAR ÖNCE DONANIM ARŞİVİ VİDEO ATTI ONUDA İZLEDİM VE DRİVERDAN ŞİKAYET EDEN 2 3 KİŞİ GÖRDÜM ONLARCA 2 3 YIL ÖNCE AMD KART KULLANMIŞ ONUN DIŞINDA ÇOĞU TEKNOLOJİLERİN KÖTÜLÜĞÜNDEN BAHSETMİM 6600 FELAN KULLANDIM AMA 6700 FARKLI OLABİLECEĞİ İÇİN SORMAK İSTEDİM?