Yardım Amd driverı kendiliğinden siliniyor

Sasageyo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
227
Selam. Yakın zamanda yeni sistem topladım. 2-3 gün kadar gayet rahat kullanabiliyordum. Dün gece YouTube'da gezerken bir anda siyah ekran verdi sistem. Kasanın güç tuşuna 1 kere bastım kapanmadı. 2. kere bastım bastıktan 5 saniye sonra kapandı (normalde bastığım anda hemen kapanırdı). Sistem tekrar açıldığında baktım ki ekran kartı driverı yok. 170Hz kullanıyordum 64Hz olmuş ve değiştiremiyordum. Masaüstüne sağ tıklayınca AMD software de gözükmüyordu. Windows arama çubuğuna AMD software yazıp uygulamayı buldum. Açınca böyle bir uyarı verdi:
1656497247460.png

Sonra gittim tekrar indirdim 22.5. 1 sürümünü. Sürücüyü kurarken fabrika ayarlarına dön dedim. Sistemi yeniden başlattı tekrar kurdu driverı. Sonra yine 1 saat sıkıntısız kullandım. Ve yine siyah ekran verdi sistem. Güç tuşuna bastım kapatmak için yine 5 saniyede kapandı. Şimdi geri açtım sistemi ve AMD software tekrar yok yine sürücüm silinmiş. Sistemde bir sorun mu var, bunu nasıl çözerim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Sistem özelliklerim:
RAM Crucial Ballistix 3200MHz CL16 2X 8 GB.
Ekran kartı XFX merc RX 6750 XT.
Anakart MSI MAG B550M Mortar
İşlemci R5 5600.
PSU High Power performance gd 750W 80+ Gold.

Bende ayni sorunu yaşıyorum. Sen bu çözümden sonra problem yaşadın mı?
Önce ekran gittiğinde sistemin kapanmadığını sadece görüntü gelmediğini fark ettim. Sonra hep alt f4 ve mouseun sol tıkına basarak pc yi kapattım. Driverı amd cleanup utlilty ile silip 22.6.1 sürümünü yükledim. Uzun süredir sıkıntı yaşamıyorum.

Bende ayni sorunu yaşıyorum. Sen bu çözümden sonra problem yaşadın mı?
O sürümün üstüne bir çok sürüm kullandım problem yaşamadım. Sen de şuanda problem yaşadığın sürümden 1 2 sürüm öncesini yükleyip deneyebilirsin bence.

O sürümün üstüne bir çok sürüm kullandım problem yaşamadım. Sen de şuanda problem yaşadığın sürümden 1 2 sürüm öncesini yükleyip deneyebilirsin bence.
Ama bu whql sürücü diğerleri bunun kadar optimal calismayabilir diyor

Ama bu whql sürücü diğerleri bunun kadar optimal calismayabilir diyor
Bir önceki whql hangisiyse onu dene. Bir süredir pc açmadım bilmiyorum o yüzden şimdilik

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,752
Üyeler
183,462
Son üye
ismailglsn
Geri