FaruG
80+

- Reaksiyon skoru
 - 115

Arkadaşlar, yaklaşık 20dk önce macbooktan ödevlerimi yapıyordum arkadan da müzik açıktı. Müziğin sesini biraz açmak için ses açma tuşuna bastım ancak işe yaramadı, acaba FN tuşuna mı bastım diye tekrar denedim ancak yine olmadı. Bazen böyle sorunlar olduğunda maci kapatıp açtığımda düzeliyordu bende sistem ayarlarından 'sistemi kapat' dedim fakat sistem kapanmadı. Yeniden başlat dedim, o da çalışmadı. Ekranı kapatınca normalde uyku moduna girmesi lazım ancak o da olmuyor. 
Yani kısaca, şu an ne bilgisayarı kapatabiliyorum ne fonksiyon tuşlarını kullanabiliyorum yarına yetiştirmem gereken ödevlerim var lütfen yardım edin.
(M1 Macbbokta Güç düğmesi bulunmamakta, internette gördüğüm touch id ile kapatma yöntemlerinin çoğunu denedim ancak olmadı.)

Yani kısaca, şu an ne bilgisayarı kapatabiliyorum ne fonksiyon tuşlarını kullanabiliyorum yarına yetiştirmem gereken ödevlerim var lütfen yardım edin.
(M1 Macbbokta Güç düğmesi bulunmamakta, internette gördüğüm touch id ile kapatma yöntemlerinin çoğunu denedim ancak olmadı.)