Neler Yeni

Yardım Amd Ekran Kartı 144 Hz alınca boşta ısınma sorunu

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Hocam tamam güncellemeyi düşünüyorum artık, peki şu kısımdaki yazan sürüm numarası yani uygulamanın "indir" dediğimizde yükleyeceği sürüm Recommended Whql ibareli sürüm mü oluyor, yoksa Optional yani isteğe bağlı sürüm mü oluyor.

Ben WHQL indirmesini istiyorum, bu Optional indirmesin bir de hocam?Alıntıyı görüntüle
Şu anki sürüm çok eski diye radeon software en yeniye güncelleyemiyor 20.2.1’e güncellemek istiyor ama o da aşırı eski, sen en iyisi şu ankini DDU ile sil ve siteden en yenisini kur. DDU’yu herkes kullanıyor niye önermesinler.

Şu anki sürüm çok eski diye radeon software en yeniye güncelleyemiyor 20.2.1’e güncellemek istiyor ama o da aşırı eski, sen en iyisi şu ankini DDU ile sil ve siteden en yenisini kur. DDU’yu herkes kullanıyor niye önermesinler.
Hocam fotoğraf bana ait değil, hazır rx 580 varken bende hemen hemen aynı Gpu'ya sahip olduğu için fotoğrafı internetten bulup attım.

Bende hangi sürüm gösteriyor tam bilmiyorum, ama bunu ayarlamanın bir yolu var mı? Yani Whql veya Optional olarak?
Ben Whql yüklenmesi taraftarıyım.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Hocam fotoğraf bana ait değil, hazır rx 580 varken bende hemen hemen aynı Gpu'ya sahip olduğu için fotoğrafı internetten bulup attım.

Bende hangi sürüm gösteriyor tam bilmiyorum, ama bunu ayarlamanın bir yolu var mı? Yani Whql veya Optional olarak?
Ben Whql yüklenmesi taraftarıyım.
Varsayılan olarak WHQL olanlara yükselttiriyor zaten, sen onu ayarlardan optional’a da değiştirebiliyorsun.

Varsayılan olarak WHQL olanlara yükselttiriyor zaten, sen onu ayarlardan optional’a da değiştirebiliyorsun.
Peki eğer optinal+recommended seçili ise,
Ben onu sadece Recommended olarak seçmem yeterli mi?
Tekrar güncelleştirmeleri kontrol et deyip refresh yapmam daha iyi olmaz mı bu durumda hocam?

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Peki eğer optinal+recommended seçili ise,
Ben onu sadece Recommended olarak seçmem yeterli mi?
Tekrar güncelleştirmeleri kontrol et deyip refresh yapmam daha iyi olmaz mı bu durumda hocam?
Evet sadece recommended seçmen yeterli, recommended zaten whql demek.

Zaten varsayılan olarak recommended seçili olmalı eğer değilse recommended’a değiştir ve refresh at

Evet sadece recommended seçmen yeterli, recommended zaten whql demek.

Zaten varsayılan olarak recommended seçili olmalı eğer değilse recommended’a değiştir ve refresh at
Peki ondan sonraki aşamada hocam, bunun indirmesi falan bittikten sonra otomatik kendi kuruyor mu?
Çünkü daha önce hiç kartın sürücüsünü Radeon Software'dan güncellemedim, o yüzden soruyorum size de

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Peki ondan sonraki aşamada hocam, bunun indirmesi falan bittikten sonra otomatik kendi kuruyor mu?
Çünkü daha önce hiç kartın sürücüsünü Radeon Software'dan güncellemedim, o yüzden soruyorum size de
Evet otomatik yapıyor her şeyi sonra bilgisayarı yeniden başlat diyor yeniden başlatıyosun ve oluyor

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Hocam yaşamadım da bir driver güncellemek için niye bu kadar korktunuz anlamadım
Yarın güncelleyeceğim hocam, sağolun.
Stabilite sorunları ve yükleme sırasında oluşabilecek sorunlardan korktuğum için pek güncel sürüme geçmedim bu zamana kadar hocam.

Hocam yaşamadım da bir driver güncellemek için niye bu kadar korktunuz anlamadım
Hocam şu an bu driver var, kontrol ettim WHQL gözüküyor. Zaten WHQL ayarlıymış seçenekte. Bundan günceli yok gibi duruyor, güncelleyeyim o zaman değil mi? Başka bir ayara gerek yok uygulama üzerinden sanırım?
AMD.png

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,317
İsim
Emre
radeon içinden sorun olabiilir siteden dosyayı indir kurarken fabrika ayarlarına sıfırla seç kullanıcı verilerini sakla tikini kaldır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,289
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom