Neler Yeni

Yardım Amd Ekran Kartı 144 Hz alınca boşta ısınma sorunu

Evet 22.3.1 en son whql sürüm
Hocam güncelledim. Bir kere kendi yeniden başlattı, daha sonra kurulumun tamamlanması için bana yeniden başlatmamı söyledi. Daha sonra PCI BUS sürücüsü için vs. yeniden başlatma önerilir dedi, onda da ben yeniden elle başlattım.
Bu sırada ekranda gitmeler oldu, altta da bunun olabileceğinden falan bahsetmişler zaten.
Ekran gittiği sırada, internetin ve sesinde anlık olarak gittiğini gördüm. Daha sonra onlarda düzeldi.

Ama tek eksik olarak, önceden ayarladığım renk profilim varsayılan olmuş. Tekrar doygunluğa girip bunu düzelttim.

Geri dönüşüm kutusunda şöyle bir dosya oluşmuş.

Bir de nedense Google Chrome ekran kartını fazla kullanıyor biraz, %25 lere dayanmış. Bu nasıl düzelir?
ADRENALİN SÜRÜCÜ.png
GERİDÖNÜŞÜMKUTUSU.png

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Hocam güncelledim. Bir kere kendi yeniden başlattı, daha sonra kurulumun tamamlanması için bana yeniden başlatmamı söyledi. Daha sonra PCI BUS sürücüsü için vs. yeniden başlatma önerilir dedi, onda da ben yeniden elle başlattım.
Bu sırada ekranda gitmeler oldu, altta da bunun olabileceğinden falan bahsetmişler zaten.
Ekran gittiği sırada, internetin ve sesinde anlık olarak gittiğini gördüm. Daha sonra onlarda düzeldi.

Ama tek eksik olarak, önceden ayarladığım renk profilim varsayılan olmuş. Tekrar doygunluğa girip bunu düzelttim.

Geri dönüşüm kutusunda şöyle bir dosya oluşmuş.

Bir de nedense Google Chrome ekran kartını fazla kullanıyor biraz, %25 lere dayanmış. Bu nasıl düzelir?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
chrome ayarlarından donanım hızlandırmayı kapat düzelir

Şu 144 hz olayını denesem mi acaba hocam?
Denedim yine 1750 mhz boostluyor kendini.
Sanırım özel çözünürlük oluşturmaktan başka çözümü yok.

Son düzenleme:
Son olarak hocam, sizide çok uğraştırdım. Geri dönüşüm kutusundaki şu dosyayı silmeli miyim?

@RevDeisDou hocam 144 hz'e alınca memory clock hızı fulleniyor, bir ilgilenir misiniz rica etsem?
GERİDÖNÜŞÜMKUTUSU.png

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,199
Üyeler
164,630
Son üye
quarcysale
Top Bottom