Neler Yeni

Amd Ekran Kartı Çöktü Hatası (SİYAH EKRAN)

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan Kahriman
Bilgisayarımı formatladıktan sonra oluşan bir hata. Genelde pc ilk açılınca twitch veya youtubeden bir videoya ya tıkladığınızda ekran siyahlaşıyor 3-5 saniye sonra ekran geri gelip şu hatayı alıyorum. Aynı zamanda bu hatadan kaynaklı ekranımda da HD olmama sorunu da var yani aynı videoyu hem pcde hemde başka bir cihaz 1080p kalitesinde açtığımda pcde sanki 480p de açılmış gibi gösteriyor. Çözümü nedir acaba?
(driver sil yükle yaptım ama çözülmedi)

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    16.7 KB · Hit: 52

bextrium

80+
Ekran kartı modelin nedir? Bir de program ekle kaldır ile mi yoksa DDU ile mi sildiniz driverı?

Ömerefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Efe
Bilgisayarımı formatladıktan sonra oluşan bir hata. Genelde pc ilk açılınca twitch veya youtubeden bir videoya ya tıkladığınızda ekran siyahlaşıyor 3-5 saniye sonra ekran geri gelip şu hatayı alıyorum. Aynı zamanda bu hatadan kaynaklı ekranımda da HD olmama sorunu da var yani aynı videoyu hem pcde hemde başka bir cihaz 1080p kalitesinde açtığımda pcde sanki 480p de açılmış gibi gösteriyor. Çözümü nedir acaba?
(driver sil yükle yaptım ama çözülmedi)
Bendede aynı sorun var çözersen yazarmisin

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
5500xt ekran kartımda daha önce bu sorunu yaşamıştım şu şekilde çözdüm. ddu ile ekran kartı driverini silip yayınlanan bir önceki driveri yükledim ardından radeon software üzerinden ayarlar>sistem kısmından tercih edilen yazılım sürümünü sadece önerilen olarak ayarladım ve bir daha bu sorunla karşılaşmadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan Kahriman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
5500xt ekran kartımda daha önce bu sorunu yaşamıştım şu şekilde çözdüm. ddu ile ekran kartı driverini silip yayınlanan bir önceki driveri yükledim ardından radeon software üzerinden ayarlar>sistem kısmından tercih edilen yazılım sürümünü sadece önerilen olarak ayarladım ve bir daha bu sorunla karşılaşmadım
ddu nedir hocam ?

Tvfkng

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Tevfik

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
ddu nedir hocam ?

ekran kartı driverini kaldırmada yardımcı araç

bextrium

80+
Ddu ile denediniz mi? Umarım çözülmüştür sorununuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,433
Üyeler
164,667
Son üye
ege0110
Top Bottom