Neler Yeni

Çözüldü✓ Ekran Kartı Sürücüsü Çöktü Hatası

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,941
İsim
Emre Zengin

Khisanth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Onur Can Karlı
Arkadaşlar merhaba , ya bu arkadaşın sorununu çözmüşsünüz bir de bana yardım eder misiniz nvidia gtx960 ekran kartım intel 3470 işlemcim 8gb ram var aynı hatayı alıyorum bazı günler almıyorum bazı günler alıyorum onun haricinde bir oyun indirip oynadığımda da unity hatası alıyorum ve bunları çözmek için ne gerekiyorsa yapsam da bunlardan kurtulamadım ama özellikle şu ekran kartı sürücüsü çöktü hatasını çözmek istiyorum mümkünse yardımcı olursanız çok sevinirim

Meta8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
M.Tahir
Arkadaşlar merhaba , ya bu arkadaşın sorununu çözmüşsünüz bir de bana yardım eder misiniz nvidia gtx960 ekran kartım intel 3470 işlemcim 8gb ram var aynı hatayı alıyorum bazı günler almıyorum bazı günler alıyorum onun haricinde bir oyun indirip oynadığımda da unity hatası alıyorum ve bunları çözmek için ne gerekiyorsa yapsam da bunlardan kurtulamadım ama özellikle şu ekran kartı sürücüsü çöktü hatasını çözmek istiyorum mümkünse yardımcı olursanız çok sevinirim
@Emmree

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,941
İsim
Emre Zengin
Yeni konu aç akşam müsait olursam yardım ederim.

ozemheri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,304
İsim
Selçuk Aslan
bende dün elime ulaşan yeni sistemimle ekran kartı çökme hatası yaşadım ekran kartım gigabyte 3060 ti gaming oc ramlerim gskill 3600mhz dediginiz gibi bios üzerinden 3200mhz çekince çökme sorunu çözüldü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,010
Üyeler
163,925
Son üye
miracrefiktrr
Top Bottom