Yardım AMD Ekran Kartı Devreye Girmiyor

edipbaran

80+
Reaksiyon skoru
13
Merhabalar ben Edip Baran Avcı,
Direk konuya giricem Pc Özelliklerim şu şekilde;
Screenshot_1.webp

Ve Pubg Lite Pc oyununu oynarken en düşük grafiklerde bile zorlanıyor merak ettim ve GPU Kullanımına bakayım dedim o da şöyle;

indir.webp

Sol altta göründüğü üzere GPU kullanımı 0(Sıfır) Bunu nasıl düzeltebilirim Acil Destek Lütfen.
Şimdiden Teşekkürler Saygılarla.

Ekler

• indir.webp
    indir.webp
    95.8 KB · Hit: 67
Dostum eğer dizüstü kullanmıyorsan bu gayet normal. 0 okumasının sebebi Radeon ekran kartlarının kullanım yüzdesinin doğur okunamıyor olması. Ki Ryzen ya sa F serisi bi işlemci kullanıyorsan bir düşün, ekran kartı devreye girmeden nasıl öyle bir görüntü elde edilebilir ki.

Ki zaten masaüstü kullanıyorsun.

Ama ben şuan da masaüstü kullanıyorum.
Haklısın görüntü de alamayabilirdim ama
Ekran Alıntısı.webp

bak burada da GPU kullanımı da yazmıyor Yani oyunlarda ekran kartının neden kullanamdığını öğrenmek istiyorum 2GB ekran kartı var PC de kullanamadıktan sonra anlamı ne ki.

Ama ben şuan da masaüstü kullanıyorum.
Haklısın görüntü de alamayabilirdim ama
Alıntıyı görüntüle
bak burada da GPU kullanımı da yazmıyor Yani oyunlarda ekran kartının neden kullanamdığını öğrenmek istiyorum 2GB ekran kartı var PC de kullanamadıktan sonra anlamı ne ki.
Dostum zaten orada GPU kullanımı yazmıyor, bi dönem geldi ama daha sonra gitti gelen güncellemeler ile görev yöneticisinden.

Sana önerim HWİNFO64 ve MSİ afterburner indirip öyle bakman. Eğer ikisini de aynı anda açarsan gerçek ekran kartı kullanımını göreceksin. Bu arada MSI afterburner da doğru okumuyor, MSI afterburner açıp daha sonra HWİNFO64 açıp bi oyunda test et, MSI afterburner ın göstergelerinin altında HWİNFO64 nun ekstra bir kullanım göstergesi çıkacak. Bi de onu SS atarsan işlemci kullanımı, sıcaklığı tarzı bilgiler ile birlikte başka bir sorun varsa onu da anlayabiliriz.

Dostum zaten orada GPU kullanımı yazmıyor, bi dönem geldi ama daha sonra gitti gelen güncellemeler ile görev yöneticisinden.

Sana önerim HWİNFO64 ve MSİ afterburner indirip öyle bakman. Eğer ikisini de aynı anda açarsan gerçek ekran kartı kullanımını göreceksin. Bu arada MSI afterburner da doğru okumuyor, MSI afterburner açıp daha sonra HWİNFO64 açıp bi oyunda test et, MSI afterburner ın göstergelerinin altında HWİNFO64 nun ekstra bir kullanım göstergesi çıkacak. Bi de onu SS atarsan işlemci kullanımı, sıcaklığı tarzı bilgiler ile birlikte başka bir sorun varsa onu da anlayabiliriz.
Tamam Ekran Kartı kullanılıyor muş teşekkür ederim.
Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Son düzenleme:
Geri