The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
R7 370'e de yapayım bari.
Ben de senin tarafındayım. Fakat şuan 20.4.2 WHQL sürümündeyim. 20.9.1 sürümü de aynı şekilde WHQL ama yeni sürümde fps artışı olur mu ki oyunlarda oluyorsa hemen geçicem.Güncel WHQL onaylı driverlar her zaman daha iyidir zaten. O yüzden güncel WHQL onaylı driver kullanın.
FPS'e bakmadım ama ben bir sorunla karşılaşmadım. 20.9.1'e geçin derim.Ben de senin tarafındayım. Fakat şuan 20.4.2 WHQL sürümündeyim. 20.9.1 sürümü de aynı şekilde WHQL ama yeni sürümde fps artışı olur mu ki oyunlarda oluyorsa hemen geçicem.
Lan sen adamsın bak aklıma getirdin. En son sürümü yükledim rdr 2 hatası ortadan kalktı adamsın sen be. Kral.Arkadaşlar bugün çok iyi bir şey keşif ettim. AMD nin yazılımı ile FPS yükseltim. Kesinlikle Yapın. Ben Normalde CSGO da FPS alırken bugün yazılım yüklediğimde 45 50 fps aldım (oyun içinde) hatta lobide iken 80 90 fps alan ben 130 150 fps alıyorum. ( 200 FPS aldığım oldu!!!!!) Şimdi sizlere nasıl yaptığımı açıklayım. AMD RADEON SOFTWARE Yİ AÇIYORUZ VE VE GÜNCELLEME YAPIYORUZ SÜRÜM İSE 20.10.1 . Ve sizde oyunu açtığınızda fps artışını rahat göreceksiniz. Eğer yazılımı indirmedi iseniz https://www.amd.com/en/support buradan indirebilirsiniz ancak indirdiğinizde büyük ihtimal ile sürümünüz 20.9.2 olacaktır güncelleme yapmayı unutmayın!. Güncelleme ise yazılımı kurduktan sonra sağ üstdeki ayarlar ikonuna tıkladığınızda karşınıza gelecektir. Eğer yoksa güncelleştirmeleri kontrol etmeyi unutmayın!
Bence olur zaten sen onu yaptıkdan sonra sana hemen 20.9.2 veya 20.10.1 sürümü güncellemesi verecektir bence onlarıda yap.Ben de senin tarafındayım. Fakat şuan 20.4.2 WHQL sürümündeyim. 20.9.1 sürümü de aynı şekilde WHQL ama yeni sürümde fps artışı olur mu ki oyunlarda oluyorsa hemen geçicem.
Ben de senin tarafındayım. Fakat şuan 20.4.2 WHQL sürümündeyim. 20.9.1 sürümü de aynı şekilde WHQL ama yeni sürümde fps artışı olur mu ki oyunlarda oluyorsa hemen geçicem.
FPS'e bakmadım ama ben bir sorunla karşılaşmadım. 20.9.1'e geçin derim.
Bence güncelle zaten sen onu yaptıkdan sonra sana 20.10.1 sürümünü verecektir ama tekrar güncellemen gerekli.bende de 20.4.2 yüklü hala sorun cıkarttı diye bayadır güncellemedim 20.9.2 görünüyo şu an en son güncelleyemmi buna
Knk ben verdiğin linkten kurdum şimdi napacağımolur Knk bence çünkü ikimizin kartları birbirine yakın
Knk herhangi bir uygulama gözükmüyor? Uygulamanın ismi ne?Knk ayarlara gir ve güncelle sonra bişi yapmana gerek yok aç oyunu oyna
Knk ayarlara gir ve güncelle sonra bişi yapmana gerek yok aç oyunu oynaBeyler ben arkadaşın verdiği linkten programı kurdum şimdi ne yapmam gerek?
Kurduktan sonra pcyi yeniden başlatmayı unutma birde adı AMD RADEON SOFTWAREBeyler ben arkadaşın verdiği linkten programı kurdum şimdi ne yapmam gerek?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Knk herhangi bir uygulama gözükmüyor? Uygulamanın ismi ne?
Birde kurduktan sonra yeniden başlatman lazımBeyler ben arkadaşın verdiği linkten programı kurdum şimdi ne yapmam gerek?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Knk herhangi bir uygulama gözükmüyor? Uygulamanın ismi ne?