Erdimb 80+ Bronze Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 813 23 Kasım 2020 #14 Berat gs24 yazmış: fabrika ayrlarına dön seçenegine tıkladınmı Devamı için tıklayın... Tıkladım çünkü biraz kurcalamıştım. Yenisi bekle o zaman , çıkar yakında zaten yeni sürüm.
Berat gs24 yazmış: fabrika ayrlarına dön seçenegine tıkladınmı Devamı için tıklayın... Tıkladım çünkü biraz kurcalamıştım. Yenisi bekle o zaman , çıkar yakında zaten yeni sürüm.
4bdex 80+ Bronze Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1,088 Dahası Reaksiyon skoru 511 İsim Abdullah Berat Ağyazı 23 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 samet4747 yazmış: Ya şimdi bir şey dicem Nvidia fanboyları koz olarak kullanacak huuu AMD çöp falan diyecekler o yüzden bir şey demiyorum ama bu driveri kurma gerek yok zaten Devamı için tıklayın... tmm bekliyorum ben kurmıcam
samet4747 yazmış: Ya şimdi bir şey dicem Nvidia fanboyları koz olarak kullanacak huuu AMD çöp falan diyecekler o yüzden bir şey demiyorum ama bu driveri kurma gerek yok zaten Devamı için tıklayın... tmm bekliyorum ben kurmıcam