amd ekran kartları nasil?

RX5000 serisindeki sorunların çoğu düzeltildi. Alabilirsiniz.

Bence amd ekran kartı kesinlikle almamalısın. Git nvidia yı seç.

Dikkatli oku yazıyı, ben ROG Strix sorunlu demedim ! Asus TUF serisi sorunluydu yeni Asus TUF EVO ile düzeltil di dedim.
hocam bende o anlamda demedim size bir şey demedim yanlış anlamayın sadece soru sordum sorunlumu diye herkes 6 ay önce çekilen hardware plusun videosunu izleyip geliyor yanlış anlamayınız size bir şey demedim soru sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence AMD ekran kartı kesinlikle almamalısın. Git Nvidia yı seç.
aynen kardeşim alma zaten hiç düzeltilmiyor XD araştırın az

hocam bende o anlamda demedim size bir şey demedim yanlış anlamayın sadece soru sordum sorunlumu diye herkes 6 ay önce çekilen hardware plusun videosunu izleyip geliyor yanlış anlamayınız size bir şey demedim soru sadece

aynen kardeşim alma zaten hiç düzeltilmiyor XD araştırın az

Öyle bir yazmışşın ki :D, sonuna soru işareti koysana mübarek. Asus o konuda kendine çeki düzen vermiştir sorun çıkmaz ROG larda.

Zaten diğer sorunlu modellerini "EVO" olarak yenilediğine göre ROG Strixlere de el atmıştır :).

Öyle bir yazmışşın ki :D, sonuna soru işareti koysana mübarek. Asus o konuda kendine çeki düzen vermiştir sorun çıkmaz ROG larda.

Zaten diğer sorunlu modellerini "EVO" olarak yenilediğine göre ROG Strixlere de el atmıştır :).
makalesinde düzelttiğini söylüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,985
Üyeler
188,192
Son üye
sisiyan
Geri