Önceki sürüme dönebilirsin.Merhaba
Ekran kartım Sapphire RX5500xt son gelen güncelleme ile her girdiğim oyunda crash atıyor. Sebebi nedir yardımcı olabilir misiniz.
Yine buldum Rx590 1350 TL görmüşken söyleyim dedimÖnceki sürüme dönebilirsin.
Display Driver Uninstaller programı var onunla kaldır ilk önce sonra eskiyi indirsitesinden eski sürümü indirmem yeterli olur mu çok bilgim yok bu konu hakkında
gelmişken yardımcı olayım dedim ayıp olmasınsitesinden eski sürümü indirmem yeterli olur mu çok bilgim yok bu konu hakkında
800 liraya RX 580 Rog strix buldum ama kod 43 hatalı. Onun dışında 650 liraya Nitro+ RX 470 var. Ama bende para yokYine buldum Rx590 1350 TL görmüşken söyleyim dedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Display Driver Uninstaller programı var onunla kaldır ilk önce sonra eskiyi indir
700 liraya rx480 8gb var ısınma problemli almayı düşünüyorum macun problemi var gibi800 liraya RX 580 Rog strix buldum ama kod 43 hatalı. Onun dışında 650 liraya Nitro+ RX 470 var. Ama bende para yok
bütçe dostudur rx 470 im800 liraya RX 580 Rog strix buldum ama kod 43 hatalı. Onun dışında 650 liraya Nitro+ RX 470 var. Ama bende para yok
Ne problemi vardı ki ?Agalar sakın gaming gecesin deki rx5500xt almayın sorunlu o kart 2 ark aldık iade ettik hadi bizimki sorunluydu forumda da 2 3 kişide aynı sorun vardı almayın aldırtmayın zaten incehesap da asusa gönderip onayladı ve aynı kartı tekrar tekrar indirime sokup satıyolar büyük ihtimal bizim iade ettiklerimizi geri satışa koyuyolar. 3 hafta boşu boşna kartsız kalırsınız
Rx480 nvidia tarafında hangi kartla eşitti ?700 liraya rx480 8gb var ısınma problemli almayı düşünüyorum macun problemi var gibi
gtx 1650 süperin gddr5 ine hemen hemen. Gddr6 ondan daha iyiRx480 nvidia tarafında hangi kartla eşitti ?
Yani bu durumda rx 580 le hemen hemen aynı rx 480 doğru mu anladım ?gtx 1650 süperin gddr5 ine hemen hemen. Gddr6 ondan daha iyi
Oyunlarda kartın stabilizasyonu sıfırdı şöyle diyim bf5 giriyoruz kart 75 fps den 20 fps arası sürekli gidip geliyor sekiro-nfs heat-bf1-lol- ve bunu tüm ayarlarda denedik min-med-higt-ultra fark etmiyor hepsinde drop manyağı olduk 3 farklı dirver denedik sonuç aynı zaten tek muzdarip olan biz değilmişiz iade ettim biraz ekleyip 2.el 1070 aldım mutluyumNe problemi vardı ki ?