Amd ekran kartlı laptoplar gelicek mi?

Ozmaan senin kararın bu laptop olacak ama aynı fiyat olsa rog strix ? Hangisini tercih etmeliyiz. Okadar rog strix focus oldum ki bunu hiç görmemiştim 😃
Bu arada bir şey daha araştırdım şuan en ucuz rtx 5080 ler excalibur ki bu marka aşırı ısınan ve kalitesiz bir marka o yüzden HP omen max çok kaliteli hem soğutmada hem malzeme kalitesinde asustan sonra msi ile yarışır islemciside ryzen 9 9955hx e hemen hemen denk i9 275hx ve daha serin çalışan bir işlemcidir rtx 5080 kartlı ve 5070 ti li laptoplar göre aralarındaki fark uçurum değil ve 5070 ti alacağına bunu al daha iyi bence ben bunu almayı düşünüyorum sonradan gördüm bunu linkini sana bırakıyorum bu laptop seni en az 6 yıl götürür 2k ultrada bakımlarını aksatmassan çok uzun süreler gider vram yeter de artar 9 ay peşin taksit imkanı var bundan daha fazla aşağı ineceğini zannetmiyorum bir kaç iyi bilen yayıncıya da sordum daha aşağı inmez dediler 5080 ler bence kaçırma derim bütçen yeterse al 32gb ram 2TB ssd 240hz 2.5k ekran var 126k bunuhttps://www.hepsiburada.com/hp-omen...240hz-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000085OVNT

Ozmaan senin kararın bu laptop olacak ama aynı fiyat olsa rog strix ? Hangisini tercih etmeliyiz. Okadar rog strix focus oldum ki bunu hiç görmemiştim 😃
5080 li rog strixler 170k şuanda ve inmesi çok az ihtimal ve zam her an kapıda o yüzden 5080 lerin şuan için daha fazla inmesi çok düşük minimal ihtimal ve Trump zam yaptı teknolojilere + gümrük masrafları arttı bu yüzden 2 aya kalmaz büyük zamlar gelicek Asus şuan en iyi laptop markasi ondan sonra msi ve HP geliyor ikiside birbirleriyle yarışacak kadar iyiler o yüzden 3.siraya hangisini koyamiyoruz 2.sirada hem msi hem hp var o yüzden hp omen max almaktan çekinmene gerek yok soğutmasi hemen hemen Asus kadar iyi ve yeni nesil Intel işlemciler daha serin çalışıyor soğutucu stand aldın mı soğuk ve sessiz çalışır işlemcisinide araştırdım baya oyun ve render video editte masaüstü de ryzen 9 9900X ten yüzde 5-10 daha güçsüz ama ryzen 7 9700x i eziyor 5080 laptopta render video editte 5070 e denk oyun konusunda 5070 ti e yakın hatta hemen hemen aynı bence bütçen iyiyse 9 ay peşin fiyat imkanı da var kesinlikle al derim bu fiyata bir daha bulamazsın yıllarca rahat götürür özellikle fps oyunlarında uçuşa geçer bu laptop

5080 li rog strixler 170k şuanda ve inmesi çok az ihtimal ve zam her an kapıda o yüzden 5080 lerin şuan için daha fazla inmesi çok düşük minimal ihtimal ve Trump zam yaptı teknolojilere + gümrük masrafları arttı bu yüzden 2 aya kalmaz büyük zamlar gelicek Asus şuan en iyi laptop markasi ondan sonra msi ve HP geliyor ikiside birbirleriyle yarışacak kadar iyiler o yüzden 3.siraya hangisini koyamiyoruz 2.sirada hem msi hem hp var o yüzden hp omen max almaktan çekinmene gerek yok soğutmasi hemen hemen Asus kadar iyi ve yeni nesil Intel işlemciler daha serin çalışıyor soğutucu stand aldın mı soğuk ve sessiz çalışır işlemcisinide araştırdım baya oyun ve render video editte masaüstü de ryzen 9 9900X ten yüzde 5-10 daha güçsüz ama ryzen 7 9700x i eziyor 5080 laptopta render video editte 5070 e denk oyun konusunda 5070 ti e yakın hatta hemen hemen aynı bence bütçen iyiyse 9 ay peşin fiyat imkanı da var kesinlikle al derim bu fiyata bir daha bulamazsın yıllarca rahat götürür özellikle fps oyunlarında uçuşa geçer bu laptop
Çok çok teşekkür ederim umarım ikimiz içinde hayırlı olur
9 taksit olmuyor benim karta 6 yapıyor . Hepsi pay de nedense hata verip duruyor.
Yakında ikimize de hayırlı olsun inşallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim gördüğüm
32 GB ram 1 TB depolama
32 GB ram 2 TB depolama
64 1 TB ve 2 TB var

32 ye 2 TB sanırım 132 bin lira . O aklıma takıldı ama işte fiyat farkına gerek var mı bilemedim

Çok çok teşekkür ederim umarım ikimiz içinde hayırlı olur
9 taksit olmuyor benim karta 6 yapıyor . Hepsi pay de nedense hata verip duruyor.
Yakında ikimize de hayırlı olsun inşallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim gördüğüm
32 GB ram 1 TB depolama
32 GB ram 2 TB depolama
64 1 TB ve 2 TB var

32 ye 2 TB sanırım 132 bin lira . O aklıma takıldı ama işte fiyat farkına gerek var mı bilemedim
Bence 5070 ti Asus rog alacağına benim dediğim 5080 li hp omen max al daha iyi 32gb ram 2tb SSD ile birlikte 126k işlemci de o 9 9955hx ile aynı performansta ama daha serin çalışıyor aman aman bir fark yok Asus rog 5070 ti R9 9955hx HP omen max 5080 i9 275hx aralarında aman aman her açıdan fiyat kalite soğutma işlemci hemen hemen hiç yok en büyük fark sadece ekran kartı bence alınmaya fazlasıyla değer 5070 ti Asus rog yerine hp omen 5080 çok daha mantıklı umarım ikimiz içinde hayırlısi olur ve alabiliriz yeni Kart çıkartabilirsin 9 ay taksit imkanı olanlardan durumun varsa çıkar bence değer çıkarman için uğraşmaya

Geri