Sıcaklık ve fan ayarı otomatik aynı oluyor hemen hemen, AMD ayarları benim yaptığım gibi ama , oyun da sıcaklık 60° ise fan hızı da 60 oluyorRX 6900xt kartım, fan ayarlarını yapıyorum ama oyun içinde artıyor, MSI afterburneden den 50 ye sabitliyorum yine 60-65 oluyor, sebebi nedir , sıcaklık 70° yi geçmiyor
ısındığı için fan hızı yükseltmesi normal.fan hızını neden sabitliyorsunuz?RX 6900xt kartım, fan ayarlarını yapıyorum ama oyun içinde artıyor, MSI afterburneden den 50 ye sabitliyorum yine 60-65 oluyor, sebebi nedir , sıcaklık 70° yi geçmiyor
Önceden bu kadar çok değildi fan hızı, %60 çalışması biraz sesli ve yüksek geldi bana , sesi rahatsız ediyor şahsen herzaman kulaklıkla oyun oynamıyorum. sıcaklık 50-60° iken fan hızı 60 normal mi ?ısındığı için fan hızı yükseltmesi normal.fan hızını neden sabitliyorsunuz?
Oyunda denemek için sabitledim ama yine arttı, yoksa afterburneden fan hızı kullanmıyorumısındığı için fan hızı yükseltmesi normal.fan hızını neden sabitliyorsunuz?
50 derece iken fanın %60 olması normal değilÖnceden bu kadar çok değildi fan hızı, %60 çalışması biraz sesli ve yüksek geldi bana , sesi rahatsız ediyor şahsen herzaman kulaklıkla oyun oynamıyorum. sıcaklık 50-60° iken fan hızı 60 normal mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyunda denemek için sabitledim ama yine arttı, yoksa afterburneden fan hızı kullanmıyorum
Dostum bırak oto fanda çalışsın. O çok güçlü kart %50 fan yetmiyor demekki. Sen otoda kullan sıcaklık 80e gelmediği sürece sıkıntı yok. Ben 82 derecelerde oynuyordum oyunu yine bir sıkıntı olmuyordu.RX 6900xt kartım, fan ayarlarını yapıyorum ama oyun içinde artıyor, MSI afterburneden den 50 ye sabitliyorum yine 60-65 oluyor, sebebi nedir , sıcaklık 70° yi geçmiyor
Aslında oto fan da çalışmıyor ben AMD Fan ayarlarını kendime göre yaptım ama kendisi farklı fan ayarında çalışıyor bunu anlamadımDostum bırak oto fanda çalışsın. O çok güçlü kart %50 fan yetmiyor demekki. Sen otoda kullan sıcaklık 80e gelmediği sürece sıkıntı yok. Ben 82 derecelerde oynuyordum oyunu yine bir sıkıntı olmuyordu.
Sen ayar yapmadan dene istersen bir sıkıntı olursa daha iyi bilen arjada sana yardımcı olsunlarAslında oto fan da çalışmıyor ben AMD Fan ayarlarını kendime göre yaptım ama kendisi farklı fan ayarında çalışıyor bunu anlamadım
Bakalım bugün bir deneyeceğim, warzone da normaldi başka oyunda %70-80 çıktı ama çok durmadı geri indi 60 aSen ayar yapmadan dene istersen bir sıkıntı olursa daha iyi bilen arjada sana yardımcı olsunlar
Ekran kartı markanız nedir peki 3 fanli mı?Bakalım bugün bir deneyeceğim, warzone da normaldi başka oyunda %70-80 çıktı ama çok durmadı geri indi 60 a
Kart güçlü benim bildiğim ama nitro soğutmada başarılıdır. Kartı sıfır mı aldınız ikinci el mı ? Kasa ön panel ful mesh mı?Sapphire 6900xt evet 3 fanlı