Yardım ASUS ROG STRİX RTX 3060 ISINMA SORUNU

marceline_27

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
919
Ekran kartımın garantisi bitti o yüzden garantiye yollayamıyorum. %100 yükte full güçte çalışırken bile 60-65 dereceyi geçmeyen kartım şu an %100 fan devri ile 82 derecelerde çalışıyor yükte iken. Boşta yine eskisi gibi 45-50 arası derecelerde. Bir kere 2 gün önce çantamla çıplak yani bir koruma olmadan bir yere taşıyıp götürdüm getirdim bu süreçte bir darbe almadığına eminim. Bundan sonra bu ısınma sorunu ortaya çıktı. Neden olabilir?

Sürücülerden değil ondan eminim o yüzden farklı önerilere ihtiyacım var lütfen. Servise de gönderesim gelmiyor yeni ekran kartıma bahane arıyordum ama bu ara maddi yönden de çok parlak değilim bir süre daha idare etmek istiyordum. birkaç ay içinde servis parası vermek istemiyorum..

MSI Afterburner ile ekran kartının sıcaklık limiti veya güç limiti kendi kendine artmış mı diye kontrol edebilir misin?
Ettim. Bununla da ilgili değil. Güç çekişinde Watt'larda bir problem yok yani her şey görünürde normalken bu kart nasıl bu kadar ısınıyor. 150w çekiyor %100 yükte 150-160-170'i görmedim bile

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,838
Üyeler
184,506
Son üye
Scortl
Geri