sistemim amd r3 3100 xfx 5500 xt 4 gb 8gb de ram var şöyle bir sıkıntım var fps mi 60 da sabitlemezsem oyunlar kasmaya başlıyor göstergede 150 200 lerde oluyo ama sanki 30 fps gibi oynuyorum tüm oyunları bunun bir çözümü varmı
aga forumlarda okuduğum kadarıyla herkes darboğaz yapmaz diyor ve düşüğede alsam kasmalar aynı devam ediyor taki 60 fps yi sabitleyene kadarDarboğaz olabilir gibi diğer arkadaşlarında yorumunu almak gerek 5500xt güçlü bir ekrsn kartı bide grafikleri düşürmeyi dene kasma azalıyosa darboğaz olabilir 720p al
V-sync modunu açabilirsin,monitörüne göre fps'i sabitliyor.sistemim amd r3 3100 xfx 5500 xt 4 gb 8gb de ram var şöyle bir sıkıntım var fps mi 60 da sabitlemezsem oyunlar kasmaya başlıyor göstergede 150 200 lerde oluyo ama sanki 30 fps gibi oynuyorum tüm oyunları bunun bir çözümü varmı
O işlemci Rx 5500 xt'yi rahatlıkla besler.Darboğaz olabilir gibi diğer arkadaşlarında yorumunu almak gerek 5500xt güçlü bir ekrsn kartı bide grafikleri düşürmeyi dene kasma azalıyosa darboğaz olabilir 720p al
Vallaha hiçbişey anlamadım ama benim için 40 fps ile 150 fps arasında hiçbir fark yok bence 60 a sabitle takılmadan oynarsınaga forumlarda okuduğum kadarıyla herkes darboğaz yapmaz diyor ve düşüğede alsam kasmalar aynı devam ediyor taki 60 fps yi sabitleyene kadar
60 hz kullandıgın içindirVallaha hiçbişey anlamadım ama benim için 40 fps ile 150 fps arasında hiçbir fark yok bence 60 a sabitle takılmadan oynarsın
Hocam o nasıl bir kıyaslamaVallaha hiçbişey anlamadım ama benim için 40 fps ile 150 fps arasında hiçbir fark yok bence 60 a sabitle takılmadan oynarsın
V-Sync açabilirsin bu şekilde sıkıntı olmaz.sistemim amd r3 3100 xfx 5500 xt 4 gb 8gb de ram var şöyle bir sıkıntım var fps mi 60 da sabitlemezsem oyunlar kasmaya başlıyor göstergede 150 200 lerde oluyo ama sanki 30 fps gibi oynuyorum tüm oyunları bunun bir çözümü varmı
Darboğaz falan o ekran kartı o işlemciyle hikaye yani r3 3100 güçlü bir işlemci hatta orta-orta üst bir sistem için ideal işlemci.Darboğaz olabilir gibi diğer arkadaşlarında yorumunu almak gerek 5500xt güçlü bir ekrsn kartı bide grafikleri düşürmeyi dene kasma azalıyosa darboğaz olabilir 720p al
40 fps ile 150 fps farkı yok mu?Vallaha hiçbişey anlamadım ama benim için 40 fps ile 150 fps arasında hiçbir fark yok bence 60 a sabitle takılmadan oynarsın
monitorun kaç hz ?sistemim amd r3 3100 xfx 5500 xt 4 gb 8gb de ram var şöyle bir sıkıntım var fps mi 60 da sabitlemezsem oyunlar kasmaya başlıyor göstergede 150 200 lerde oluyo ama sanki 30 fps gibi oynuyorum tüm oyunları bunun bir çözümü varmı
Kankam benim hayatımda gördüğüm en büyük fps 50 olduğu içinHocam o nasıl bir kıyaslama
Hani 5-10 fps olsa tamam diyeceğim de arasında uçurum fark var.Birinde çok akıcı rahat şekilde oynuyorsun diğerinde sürekli takılarak sıkıntılı bir şekilde oynuyorsun.