Cerkutay
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Ben de dememiştim testler demiştitesteri izliyebilirsin dediğin gibi
3200mhz ram + 3600 > 2666mhz + 10400f
ben demiyorum testler diyor
Ben de dememiştim testler demiştitesteri izliyebilirsin dediğin gibi
3200mhz ram + 3600 > 2666mhz + 10400f
ben demiyorum testler diyor
Bu gidişle haktan demonu permalatacak daha yeni banı açılmıştıSenin halin kadar değil.
Yine ban yedi.Senin halin kadar değil.
Gene Pahalıayrıca senin gösterdiğin kutusuz fiyatı hala ucuza bulmak mümkün.R3 3100 Vatan Fiyatı :)
Arkadaşlar akakçeden baktığınız zaman ryzen 3 3100ün Vatan fiyatı görünmüyor ve bu fiyata Tray olanları satılıyor kutuluları ise(vatan hariç) 1200 küsür yazmışlar. Düşünüpte göremeyen falan varsa eğer bir bakabilir. Yalnız stoktaki mağazalar sınırlı. İstanbul içinde olupta düşünen varsa...forum.donanimarsivi.com
Zaten pahalı. En azından gösterdiğin fiyattan daha ucuzlari var demek istedimGene Pahalı
İndirimlerde 900TL nin altlarını görüyorduk dolar daha fazla iken
Tamam sağolZaten pahalı. En azından gösterdiğin fiyattan daha ucuzlari var demek istedim
Ben de dememiştim testler demişti
PP'sini Snejder yapanları neyse anlamışsındır umarım!
Bu uyarı aldı ama bu almadı. Acaba sebebi ne?Napim diyenlerin neyse anlamışsındır umarım!
Benim PP sneijder, buyur haktancığım.PP'sini Snejder yapanları neyse anlamışsındır umarım!
bu da cerkutay uyarı almadı nedenBu uyarı aldı ama bu almadı. Acaba sebebi ne?
ters tepti neyse.Benim PP sneijder, buyur haktancığım.
Zorundaydı millet yoksa i5 10400f alacaktıryzen 5 3600 ve ryzen 5 5600x de baya indirimler gözlemliyorum dolar kurundan mı yoksa amd sonunda fiyat indirimine mi gitti biraz