İlk sistem APU'dan çok daha fazla performans verecektir, ancak güncelleyemeyeceksiniz.Arkadaşlar ddr3 sistem mi almalıyım yoksa ddr4 apu sistem mi apu için önerileriniz neler ve neden ddr3 sistem alınmaz . ddr3 sistem aşağıdaki fiyat 3.5
1060 gücündeki kart ile Vega 11'in karşılaştırması yapılamaz.APU alın. Milattan önceden kalan parçalar bunlar.
Ancak çok daha iyi performans verecektir. 1060 gücündeki kart ve 8350. 4700G den bile daha güçlü olacak rahatlıkla.APU al. Parçalar çok eski.
Sonrasında yükseltilecekse APU daha mantıklı olur, o yüzden dedim.1060 gücündeki kart ile Vega 11'in karşılaştırması yapılamaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ancak çok daha iyi performans verecektir. 1060 gücündeki kart ve 8350. 4700G den bile daha güçlü olacak rahatlıkla.
orası öyle ama o bütçede koyacağın en yüksek ekran kartı zaten 1060/1650S'dir ama.Sonrasında yükseltilecekse APU daha mantıklı olur, o yüzden dedim.
O konuda haklısınız.orası öyle ama o bütçede koyacağın en yüksek ekran kartı zaten 1060/1650S'dir ama.
Yani, eklenecek maksimum kart o yani. Ki piyasada ekran kartı da yok.O konuda haklısınız.
sistem fena değil. ilerde 10100f+h410+ddr4 ram 2000lira gibi bir fiyata bulunur. daha uygun da bulunabilir indirim kovalanırsa.Ne diyorsunuz arkadaşlar bide kktc ' deyim. Yani bilgisayar alabileceğim yerler sınırlı. 1050 ti lı sistemler 5500 civarı
Şahsen DDR3 sistemi seçerdim,DDR4 güncel sistem olsun diye performanstan ödün vermek istemezdim, ilerde sistemi satar DDR4 yeni sistem dizerdim.Arkadaşlar ddr3 sistem mi almalıyım yoksa ddr4 apu sistem mi apu için önerileriniz neler ve neden ddr3 sistem alınmaz . ddr3 sistem aşağıdaki fiyat 3.5