Neler Yeni

Amd hd 6850 tam performans vermiyor

Aspect29

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alihan Dolu
Arkadaslar amd fx 6100 islemcim var daha dün amd hd 6850 taktım kasaya format atıp temizce valorantı kurdum
Eski ekran kartıma göre daha iyi bir ekran kartı olmasına rağmen fps degerlerim düştü valorantta 50fps felan alıyorum
Aynı sistemlerde 120fps gecenler bile var sorun ne olabilir driver kurulu ayarları yapılı

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,932
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Driverları otamatik bir program indirdiyse o yanlış kurmuş olabilir belki ya da görüntü çıkışını ekran kartı yerine anakarttan aldıysan da düşük fps verebilir

Aspect29

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alihan Dolu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kral ekran kartının arkasına takımı hdmi direk driverları siteden kurdum amd direk

Aspect29

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alihan Dolu
Yardım edebilecek varmı sorunu hayla çözemedim ve bisi fark ettim ekran kartına overclock bile yapsam 1fps bile degişmiyor hep aynı degerlerde ve sadece valorant lol gibi oyunlar bariz sekilde düşüklük var 500w colemaster psum var 16gb ram bilen varmı sorunu

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,932
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe
Yardım edebilecek varmı sorunu hayla çözemedim ve bisi fark ettim ekran kartına overclock bile yapsam 1fps bile degişmiyor hep aynı degerlerde ve sadece valorant lol gibi oyunlar bariz sekilde düşüklük var 500w colemaster psum var 16gb ram bilen varmı sorunu
Ekran kartı ne kadar yükte çalışıyor bakabiliyormusun belki oyun ayarların yüksektir 120 fps alanlara nazaran böyle bişey olabilirmi

Aspect29

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alihan Dolu
Ekran kartı ne kadar yükte çalışıyor bakabiliyormusun belki oyun ayarların yüksektir 120 fps alanlara nazaran böyle bişey olabilirmi
Kral en düsükte oynuyorum daha önce kullandıgım kart hd 5000 serisiydi yani onun seviyesine bile cıkamıyo valorantta 50-60fps ler değisik yani

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,932
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe
Kanka belki lol de s14 de oynayıp s12 oynayanların videolarını izleyip ona göre işlemciyi kıyaslıyor olabilirmisin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Düşünüyorum da bende bulamıyorum yani

Aspect29

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alihan Dolu
Kanka belki lol de s14 de oynayıp s12 oynayanların videolarını izleyip ona göre işlemciyi kıyaslıyor olabilirmisin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Düşünüyorum da bende bulamıyorum yani
Kral 1hafta önce cok değil yani bunun yarısı olan kartla 85fps felan alıyodum ama bi sey fark ettim kartla gta5 de 68fps felan alıyorum valo lol tarzı oyunlarda bisi oluyo

Top Bottom