Neler Yeni

AMD High Defintion Audio Device ses cızırtısı ve donmaya sebep oluyor

Zetes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet Taner Aksu
Arkadaşlar sistemi yeni topladım ama sürekli donuyor ve ses cızırtısı oluyordu sistemde donanımsal hata olabileceğini düşündüm çünkü tüm driverlerı güncellemiştim sonra internetten araştırdığımda ses driverini silip tekrar yükleme ile düzelebileceğini görüp denedim ve sadece silmem yetti bilgisayarda gram sıkıntı kalmadı canavar gibi çalışmaya başladı ama bu driver sürekli kendisi yüklenmeye başladı ve aynı sıkıntı oldu ben de sürekli silip duruyorum ama bu uzun sürüyor bu driveri kökten kaldırmanın yolu yok mu? Yardımcı olursanız sevinirim

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Driver güncellerken Program mı kullanıyorsunuz. Yoksa Kendi sitesinden mi yüklüyorsunuz.

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Buradan - AUDIO kısmında ki en üstteki driver ı indirin.

Ayrıca Chipset güncelleyebilirsiniz. Eğer kurmadıysanız. Bir de böyle deneyin. Aynı sorunu yapacak mı.

Zetes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet Taner Aksu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ayrıca Chipset güncelleyebilirsiniz. Eğer kurmadıysanız. Bir de böyle deneyin. Aynı sorunu yapacak mı.
hemen deniyorum sizle konuşurken tekrar sildim driveri yine canavar gibi çalışmaya başladı bir driver bu kadar nasıl etkiler merak ediyorum bir de ses driveri
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu an yükledim bilgisayar açılmıyor Windows otomatik onarmaya gidiyor

Son düzenleme:

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
hemen deniyorum sizle konuşurken tekrar sildim driveri yine canavar gibi çalışmaya başladı bir driver bu kadar nasıl etkiler merak ediyorum bir de ses driveri
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu an yükledim bilgisayar açılmıyor Windows otomatik onarmaya gidiyor

İlk önce aygıt yöneticisinden.

Ses kartına sağ tıkladığınızda Cihazı kaldır seçeneği var veya Eski sürücüye dönün seçeneği öyle yapıp deneyin.

Zetes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet Taner Aksu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk önce aygıt yöneticisinden.

Ses kartına sağ tıkladığınızda Cihazı kaldır seçeneği var veya Eski sürücüye dönün seçeneği öyle yapıp deneyin.
Şu an bilgisayarı açamıyorum sıfırlamak zorunda kaldım

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Bu illet AMD driveri kökünden dökmenin yolu yok mu biostan falan realtek driverda sıkıntı yok zaten

İsterseniz mevcut ise. Sistemi sıfırdan baştan kurun.

Driverları kendi sitesinden indirerek.

Top Bottom