Maryo
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
AMD sürücüleri bir rayına otursa Nvidia için neden kalamyacak ama sürücüler işte.Merhaba bu yazıyı yazarken kesinlikle taraf tutmadan sizlere bilgi sunacağıma emin olabilirsiniz. Bir kaç haftadır Asus Dual 6700 XT Oc modelini kullanıyorum. Bugün karşılaştıracağım ekran kartı( Asus 3060 TEK FAN ) benim ekran kartıma denk olmasa bile en azından hangisinden nasıl bir drop var gözler önüne sermekte.Madde halinde bugün yaşadığım ve deneyimlediğim şeyleri sıralıyorum. Buyrun ;
1- Arkadaşlar kesinlikle ve kesinlikle drop probleminin AMD ekran kartlarında daha fazla olduğunu anlamış oldum. Neden mi ? Benim ekran kartım güçlü olsa bile valorant da yediğim drop olayını daha hiç bir ekran kartında yemedim. Söktüm ve 3060 ekran kartını taktım bilin bakalım ne oldu? Valorant drop ortadan kalktı. Şaka gibi ama drop yok 400-500 Fps taş çatlasın 350 ye düşüyor. 6700 XT ile 110-120 FPS'leri gördüğüm oluyor.
2- 2 Ekran kartında da Ciddi manada Coil Whine sesi mevcut. Asus ekran kartlarında mı var bilemiyorum. ( SES ARTIYOR 6700 XT de )
3- Oyun optimizasyon olayı gerçekten gerçek olsa bile bugün ki tespitimden sonra beni kimse warzone fortnite gibi oyunlarda optimizasyon problemi olduğuna inandıramaz. Neden mi ? Çünkü 6700 XT yi 2K çözünürlüğe aldığımda dahi yediğim drop olayını aaa bir baktım 3060 ekran kartında yemiyorum. Yemin ediyorum şok oldum. 6700 xt ekran kartını 1080 e aldığımda siz düşünün. Aşağıya fotoğrafları bırakacağım inanmayanlar için.
Dipnot : Gerçekten muazzam FPS versede geçen ay vatan çalışanın bana söylediği söz kulaklarımda yankılanıyor. AMD çok yüksek fps veriyor. Çok iyi fiyatlar sunuyor ama kesinlikle stabil değil. Önermiyorum demişti. Ve ben bugün elime 3060 ekran kartı geçince bunu denemiş ve görmüş oldum.
AMD ve sürücü.
Ama ben gene nvidia kısmının KAZIK olduğunu düşünüyorum.
Düzgün sürücü karşılığında düşük performans.
Bir taraf sürücü kötü kart güçlü.
Ayrıca Nvidianın giriş seviye kartları şaka yapmak için var bence.
3050 giriş diyorsun fiyatı giriş değil.
1630 bekliyorsun leş performansı var