Şöyle anlatayım işlemcim 55 derecede boşta iken ve bende bu işin içinde bir şey olduğunu düşünmeye başladım büyük ihtimal ile overlock ile alakalı diye düşünüyorum ben önceden yapmadım lakin bilgisayarı satın aldığım yer yaptığını düşünüyorum 3.6 ghz sistemim 4.0 a kadar çıkıyor büyük ihtimal ile overlock yapılmışoverclock yapmadıysan kapatamazsın. daha önce yaptınız mı?
Işlemci nedir?Şöyle anlatayım işlemcim 55 derecede boşta iken ve bende bu işin içinde bir şey olduğunu düşünmeye başladım büyük ihtimal ile overlock ile alakalı diye düşünüyorum ben önceden yapmadım lakin bilgisayarı satın aldığım yer yaptığını düşünüyorum 3.6 ghz sistemim 4.0 a kadar çıkıyor büyük ihtimal ile overlock yapılmış
Amd ryzen 5 3600Işlemci nedir?
Amd ryzen 5 3600 rx 5500 performax kasa 500 gb ssd şu an telefonda olduğum için net yazmayacağımO dediğin Overclock değil. İşlemcinin turbo frekansları. Yük altındayken sıcaklık durumu ney ? Sistemini ve kasa modelini belirt.
Yük altında iken test etmedim maalesef sadece ekran kartı değerlerine bakmıştımO dediğin Overclock değil. İşlemcinin turbo frekansları. Yük altındayken sıcaklık durumu ney ? Sistemini ve kasa modelini belirt.
Kendi kendini turboluyor o gayet normalAmd ryzen 5 3600
Ön tarafı cam değil yanı camÖn tarafı cam anladığım kadarıyla iyi bir hava akışı yok gibi. Ön paneli söküp tekrar bir kontrol edin.
Izgaralı bir yapıya sahip değil diye biliyorum. Tam olarak nasıl bir şey. Ayrıca oyun içinde yük altında sıcaklığa bakın.Ön tarafı cam değil yanı cam