quiksilver_
80+
- Reaksiyon skoru
- 67
Sevgili dostlar amd ryzen 5500 işlemcim var nvıdıa 3050 ekran kartım var amd işlemciler için bir program varmıdır acaba mesele conntrol center gibi
Ryzen masters vardi galiba fenedim yukleyip ama hiç bi işe yaramadı yok diyebilirizSevgili dostlar amd ryzen 5500 işlemcim var nvıdıa 3050 ekran kartım var amd işlemciler için bir program varmıdır acaba mesele conntrol center gibi
AMD adrenalin İşlemciyi de ekran kartını da görüyor ama yüklemek için ekran kartının amd olması gerekiyor mu emin değilimSevgili dostlar amd ryzen 5500 işlemcim var nvıdıa 3050 ekran kartım var amd işlemciler için bir program varmıdır acaba mesele conntrol center gibi
nerden indirebilirim acaba değiniz uygulamayıRyzen masters vardi galiba fenedim yukleyip ama hiç bi işe yaramadı yok diyebiliriz
ewet ekran kartınında amd olması gerekiyor denedim onuAMD adrenalin İşlemciyi de ekran kartını da görüyor ama yüklemek için ekran kartının amd olması gerekiyor mu emin değilim
R5 5500 driver yazın hocam çıkıyorsa vardırnerden indirebilirim acaba değiniz uygulamayı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ewet ekran kartınında amd olması gerekiyor denedim onu
indirdim çok tşkler hocamR5 5500 driver yazın hocam çıkıyorsa vardır
Rica ederim ne demekindirdim çok tşkler hocam